Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2022

    ... Przyszło dość szybko z Czech... I jestem szczególnie zadowolony z tego nadajnika!!! .. To dobra, stara konstrukcja... I ma dużo rzeczy, których inni producenci nie mają... ...może mieć większy kabel łączący ekran maszyny... Ale to nie jest problem. ..z wtyczkami RG 58 i Cat6 lub Cat7... (Oni robią!!!) Rób co chcesz. Używam go bardziej do crossbandera... W 24 trybie z rzędu. Zobaczymy, jak długo to potrwa. Jak na razie dobrze mu idzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Mój drugi Zastone D9000 - Jestem bardzo zadowolony i za 200 € okazja. Jeden dla Chaty, jeden w samochodzie. 50W VHF 40W UHF oraz zintegrowany odbiornik szerokopasmowych, a także przekaźnik i crossbd.repeater

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Wielkie radio, dobrze działające, szybka wysyłka w UE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    very good product, excellent design and functionality, fully satisfied

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Za te pieniądze, fantastyczny zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Bardziej podoba mi się radio, które nie odbiera w parafii AM tutaj w Brazylii. Nie ma zasięgu. Muszę kupić urządzenie, żeby działało z drugim radiem tutaj w Brazylii. To jest dobre radio 👍👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Weź trzy takie teraz, ale ten został trochę odwzorowany. Nowy grill głośnikowy, cichszy wentylator i port pakietu micro USB zamiast starego podnośnika 8pin. Bardzo zadowolony z tego zakupu, chociaż polecam kupić i kat6 lub cat7 płaskiej rg58 kabla za mniej niż cena piwa, aby można oddzielić jednostki prawidłowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2019

    Radio doszło, ale nie było dobrze zapakowane i pudełko jest rozjebane! Jak zamawiacie to piszcie, aby dobrze zapakowali. W zestawie brakuje kabla USB do programowania oraz kabla do zamontowania panelu w innym miejscu niż "body". Poza tym działa dobrze, bardzo ładna modulacja i DUŻY EKRAN LCD. W tej cenie chyba nie kupi się nowego i lepszego radia analogowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Świetna rzecz, jak już to zostało ogłoszone, dziękuję ci tak bardzo, jesteś najlepszy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.29
    • US$89.99
    • US$34.99
    • US$32.99
    • US$44.99
    • US$29.99
    • US$41.99
    • US$51.07
    • US$17.99
    • US$49.99
    • US$62.99
    • US$9.23
    • US$10.38
    • US$61.20
    • US$32.99
    • US$8.07
    • US$10.45
    • US$63.70