Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/01/2021

    Bardziej podoba mi się radio, które nie odbiera w parafii AM tutaj w Brazylii. Nie ma zasięgu. Muszę kupić urządzenie, żeby działało z drugim radiem tutaj w Brazylii. To jest dobre radio 👍👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Weź trzy takie teraz, ale ten został trochę odwzorowany. Nowy grill głośnikowy, cichszy wentylator i port pakietu micro USB zamiast starego podnośnika 8pin. Bardzo zadowolony z tego zakupu, chociaż polecam kupić i kat6 lub cat7 płaskiej rg58 kabla za mniej niż cena piwa, aby można oddzielić jednostki prawidłowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Za te pieniądze, fantastyczny zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Doskonały wybór w cenie, mam więcej niż moje pieniądze warte 😇👌🌹🇰🇼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2019

    Radio doszło, ale nie było dobrze zapakowane i pudełko jest rozjebane! Jak zamawiacie to piszcie, aby dobrze zapakowali. W zestawie brakuje kabla USB do programowania oraz kabla do zamontowania panelu w innym miejscu niż "body". Poza tym działa dobrze, bardzo ładna modulacja i DUŻY EKRAN LCD. W tej cenie chyba nie kupi się nowego i lepszego radia analogowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Świetna rzecz, jak już to zostało ogłoszone, dziękuję ci tak bardzo, jesteś najlepszy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Przybyło, kiedy się tego spodziewaliśmy. Wydaje się być bardzo dobry. Ustawiłem ją jako bazę na razie, aż zrobi się cieplej. Wtedy będzie ruch, nie mogę czekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Jak na razie, wszystko w porządku. Opaski nie są domyślnie otwarte do słuchania. Osiągał do 80 km na 50W z anteną o mocy 6 db. Świetne w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Bardzo dobrze Zastone D9000 działa doskonale, dzień dobry państwu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Wyśmienite radio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 362
    • Ft9 468
    • Ft31 568
    • Ft11 047
    • Ft5 364
    • Ft10 100
    • Ft66 928
    • Ft24 307
    • Ft63 139
    • Ft24 064
    • Ft21 781
    • Ft28 411
    • Ft10 731
    • Ft12 310
    • Ft11 047
    • Ft10 415
    • Ft29 042
    • Ft4 006