Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(196)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(196)
    • 5 Star(188)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2020

    Ładna mała lutownica inwerterowa prawie wielkości dłoni, pracuje normalnie na prądzie 220 Volt, wyjście prądu Amperage może być dostosowane w razie potrzeby, jest wyświetlane w cyfrowym wskaźniku, Ale nie byłem w stanie zmierzyć temperatury w czasie spawania. Użyłem elektrod E6011, mogłem uruchomić łuk elektrody przy 120 amperach, normalnie E6011 powinno stopić się średnio przy 80 Amperach, ale z małą maszyną tak nie jest. Ma dobre chłodzenie. Jeśli chodzi o sprzedającego jest zalecane, pakiet przybył do mojego kraju Peru i regionu Puno w wskazanych ramach czasowych, i z zalecaną logistyką. Jeśli chodzi o opakowanie nie jest odpowiednie, przybył opakowanie wgniecione lub zmiażdżone z usuniętym taśmą i z technopor uszkodzony, szczęśliwie akcesoria są kompletne i bez uszkodzenia maszyny. Sugerowane jest lepsze opakowanie. Daję mu 4 gwiazdki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Produkt dotarł do prowincji Aydın w ciągu ośmiu dni, i działa jak potwór z 2,5 elektrodami, i zobaczymy, jak uda się na dłuższą metę.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Przybył do prowincji Bolu w 19 dni. Musiałem biegać bezczynnie, wiatrak dmuchany, nie ma problemu. Nie próbowałem tego z zasobami. Zapłaciłem podatek celny 81 lirów. Miałem ubezpieczenie, ale ładunek go zabrał. Złożyłem wniosek o zwrot pieniędzy. Czekam na zwrot pieniędzy od Banggood. Zobaczymy.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Dobra pozycja spawania, usunąłem gwiazdę, ponieważ nie jest to 250A, ale raczej 140A Bardzo dobra jakość spawania z rutynowymi pałeczkami 2.5, jak również w pkt 3.2 Dla informacji, spawanie w 2,5 na 6 mm nastawiane na 110 na tarczy cyfrowej, a dla spawania 3.2 na 12mm ustawić na 255 Kilka mikro cięć, ale nic paskudnego, ale nigdy nie wie, jak umieścić bezpieczne ogrzewanie. Można spawać całą bagietkę bez obaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Produkt naprawdę produkuje 2,5 i 3,25 elektrod zgodnie z opisem, i polecam znajomym, którzy go otrzymają, Aras przybył do Bursa z ładunkiem w 14 dni.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Działa bardzo dobrze, wykazuje wysoką jakość i świetną jakość. Po spawaniu 2.5. Biega dobrze i ciągle biega, jakieś dwa i pół...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Produkt trafił w moje ręce. Slap przyszedł tydzień. Otrzymałem ten Produkt z darmową wysyłką kupiłem inny produkt w tym samym czasie z opcji szybkiej wysyłki, ale byłem zdumiony, że oba przybyły tego samego dnia. Był szybki i zrobiłem test i działa pięknie. Nie masz szczypców i kabli podwoziowych i musisz je kupić. Dziękuję dilerowi. 66 lirów podatku. Wziąłem ubezpieczenie, poproszę o zwrot pieniędzy, może zapłacą?

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Produkt bardzo dobry otrzymany w ciągu 12 dni zapłaciłem 81 TL Cła przeprowadziłem produkt bez problemu, ale nie ma kabli i szczypców do źródła nie mam jeszcze źródła polecam jeśli ktoś chce go kupić mam go oglądając filmy na YouTube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Dziękuję Bangood 🕑☑️✈️ › Mam maszynę tak szybko i solidnie. Zapłaciłem 412 TL za palnik, który kupiłem, łącznie z ładunkiem i odprawą celną. Otrzymałem go w 10 dni i cena jest bardzo rozsądna. Zabezpieczone miejsce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Produkt trafił w moje ręce. Slap przyszedł tydzień. Otrzymałem ten Produkt z darmową wysyłką kupiłem inny produkt w tym samym czasie z opcji szybkiej wysyłki, ale byłem zdumiony, że oba przybyły w tym samym dniu. Był szybki i zrobiłem test i działa pięknie. Nie masz szczypców i kabli podwoziowych i musisz je kupić. Dziękuję dilerowi. 66 lirów podatku. Wyjąłem ubezpieczenie, poproszę o zwrot pieniędzy, może zapłacą.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,730
    • Ft12,461
    • Ft3,391
    • Ft3,119
    • Ft2,774
    • Ft9,561
    • Ft2,718
    • Ft13,677
    • Ft9,253
    • Ft2,712