Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(242)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(242)
    • 5 Star(232)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/04/2021

    Przybył do prowincji Bolu w 19 dni. Musiałem biegać bezczynnie, wiatrak dmuchany, nie ma problemu. Nie próbowałem tego z zasobami. Zapłaciłem podatek celny 81 lirów. Miałem ubezpieczenie, ale ładunek go zabrał. Złożyłem wniosek o zwrot pieniędzy. Czekam na zwrot pieniędzy od Banggood. Zobaczymy.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Produkt naprawdę produkuje 2,5 i 3,25 elektrod zgodnie z opisem, i polecam znajomym, którzy go otrzymają, Aras przybył do Bursa z ładunkiem w 14 dni.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Produkt trafił w moje ręce. Slap przyszedł tydzień. Otrzymałem ten Produkt z darmową wysyłką kupiłem inny produkt w tym samym czasie z opcji szybkiej wysyłki, ale byłem zdumiony, że oba przybyły tego samego dnia. Był szybki i zrobiłem test i działa pięknie. Nie masz szczypców i kabli podwoziowych i musisz je kupić. Dziękuję dilerowi. 66 lirów podatku. Wziąłem ubezpieczenie, poproszę o zwrot pieniędzy, może zapłacą?

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Produkt otrzymany zgodnie z ogłoszeniem. Małe i kompaktowe, ale super potężne i funkcjonalne. To już drugi, który kupuję dla przyjaciół i mam nadzieję kupić więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Produkt bardzo dobry otrzymany w ciągu 12 dni zapłaciłem 81 TL Cła przeprowadziłem produkt bez problemu, ale nie ma kabli i szczypców do źródła nie mam jeszcze źródła polecam jeśli ktoś chce go kupić mam go oglądając filmy na YouTube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Dziękuję Bangood 🕑☑️✈️ › Mam maszynę tak szybko i solidnie. Zapłaciłem 412 TL za palnik, który kupiłem, łącznie z ładunkiem i odprawą celną. Otrzymałem go w 10 dni i cena jest bardzo rozsądna. Zabezpieczone miejsce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Produkt trafił w moje ręce. Slap przyszedł tydzień. Otrzymałem ten Produkt z darmową wysyłką kupiłem inny produkt w tym samym czasie z opcji szybkiej wysyłki, ale byłem zdumiony, że oba przybyły w tym samym dniu. Był szybki i zrobiłem test i działa pięknie. Nie masz szczypców i kabli podwoziowych i musisz je kupić. Dziękuję dilerowi. 66 lirów podatku. Wyjąłem ubezpieczenie, poproszę o zwrot pieniędzy, może zapłacą.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Przyjechała tylko 9 dni do Stambułu, bez uszkodzeń ładunku i podatku Aras, który osiągnął 438 TL, łącznie ze wszystkim Spróbuję podłączyć kable

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Spawarka przyszła szybko z magazynu CZ.Plug.Jestem zadowolony z jakości.Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Bardzo mały i lekki. Jeszcze nie przetestowano, bo muszę kupić kable i zaciski, aby go obsługiwać. Szybka dostawa, ale nie dobrze zapakowana. Na szczęście wewnątrz produktu chronionego pianą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 418
    • Ft27 529
    • Ft7 208
    • Ft3 782
    • Ft15 860
    • Ft7 188
    • Ft13 107
    • Ft52 439
    • Ft4 245
    • Ft6 224