Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(98)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2020

    Biała mysz ma lśniący płaszcz i srebrny plastik na boku. Na opakowaniu był słodki, biały kabel micro USB. Miał kilka zadrapań na boku koła przewijanego i pod krawędziami. Ciche kliknięcie w lewo i prawo jest miłą funkcją. Po godzinie używania go, największym problemem jest to, że włącznik/wyłącza się zbyt daleko od dna myszki, więc zamiast szybowania, jest jakieś uczucie wciągnięcia, gdy grzebie w moją matę myszową. Może znajdę jakieś filcowe naklejki. Może nie zainstalowałem go właściwie, ale myślałem, że będzie to RGB, zamiast tego jest czerwony, więc czuję, że terminator jest ze mną. Przycisk dpi nie wyłącza świateł, jak mówi instrukcja. Ogólnie nadal wygląda ładnie i działa bezprzewodowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Produkt otrzymałem w dniu dzisiejszym 23.07.2020 przed terminem wyznaczonym na 27.09.2020. Opakowanie zostało ugniatane, ale sam produkt był nietknięty i w świetnym stanie, testuję i ten reaguje naprawdę dobrze! Projektant i top posiada diody LED i tryb świateł, które automatycznie zmieniają kolory zbyt pokaz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Zamówione 18/11, dostarczone 30/11. 12 dni jest dobre, gdy tak wiele dostaw jest opóźnionych z powodu Covid-19. Mouse jest zgodny z opisem i jest wyposażony w kabel do ładowania USB i kontroler USB. Po włączeniu kolorów należy stale recyklować. Rozdzielczość myszy jest domyślnie niska, ale poprzez naciśnięcie przycisku na górze rozdzielczości myszy może być zwiększona, co czyni ruch znacznie szybszym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Kupiony jako prezent, to naprawdę świetne uczucie z białym kolorem i chromowanym wzniesieniem. Naprawdę niesamowite funkcje z komfortem w ręku... Zwłaszcza waga jest dość niska, co jest świetne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Pokaż!!! Bardzo ładnie. Nie możesz przewracać obrusu tak jak ja. Ale rewelacyjne. Podobało mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Bardzo dobry produkt. Naprawdę bardzo cicha i piękna mause. Na razie bardzo mi się to podoba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Jest w dobrym stanie. Jeszcze testuję, na początku jest bardzo dobry!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Doskonała i szybka dostawa i zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Jakość dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,026
    • Ft5,146
    • Ft5,146
    • Ft2,117
    • Ft5,146
    • Ft18,774
    • Ft7,568
    • Ft7,266
    • Ft2,117
    • Ft3,328
    • Ft16,048
    • Ft16,048
    • Ft16,957
    • Ft18,169
    • Ft22,106
    • Ft16,048
    • Ft23,014
    • Ft1,345