Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2021

    Jeszcze go nie testowałem. Wydaje się, że to dobry i solidny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Piękny, dobrze przygotowany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Dobry produkt, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Довольно хорошее исполнение, по крайней мере качественные на вид механизмы, ткань похоже что тоже ничего, но от фонаря толку будет не много светит он рассеянно и довольно тускло, цена его максимум 25$ не больше. Доставлен в Одессу за 10 дней.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Dobrze jest być dużym rozmiarem, gdy jest otwarty i mały, gdy jest zamknięty. - Troszkę cięższy. Latarnia nie zadziałała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    Excelente paraguas para la lluvia y el sol. Me encanta la protección contra el clima y la luz que proyecta en la noches

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Doskonały parasol, dobry materiał i bardzo praktyczny do otwierania i zamykania. Latarka jest ciekawym opcjonalnym rozwiązaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    L'ombrello è di buona qualità ed è arrivato un una elegante confezione. Spedizione fulminea.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Bardzo szybko dostarczane do magazynu u d w najlepszej jakości idealnie zapakowane. Sprzedawca jest absolutnie polecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Pakiet dostarczony idealnie, piękne opakowanie. Parasol wygląda na wysokiej jakości, ale nie jest tak duży, jak oczekuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$19.99
    • US$17.99
    • US$19.59
    • US$35.79
    • US$31.04
    • US$32.33
    • US$14.78
    • US$24.15
    • US$265.99