Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(116)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(116)
    • 5 Star(105)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2021

    To jest świetne. 🙂 Jakościowo przetwarzane, wszystko działa tak, jak powinno, a opakowanie było bardzo dobrze zapakowane. Nie było uszkodzeń i pojechał z paczką, przyniósł kuriera dziś rano.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Przyjazd szybciej niż się spodziewaliśmy, jest bardzo solidny, nie martwiłbym się o to przy silnym wietrze. Jasna dioda LED sprawia, że czuję się bezpiecznie w deszczową noc. W przeciwieństwie do innych modal mam, bateria w tym modalu nie jest ponownie naładowana, i nie ma instrukcji, aby pokazać mi, jak wymienić baterię, chociaż jestem pewien, że mogę to rozwiązać, ale to jest jedyny problem, który mam z tym parasolem. Ogólnie rzecz biorąc jest to dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Bardzo dobry produkt i bardzo łatwy w użyciu i nie zamoczymy podczas zamykania. W każdym razie daję 4 starty, bo uważam, że to nie jest warte swojej ceny. To trochę wysoka cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Super product...!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Jeszcze nie przetestowano go w deszczu. Wygląd akceptowalny, oświetlenie wydaje się dość przyćmione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Doskonała jakość, zobaczymy, to prezent na święta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Towar przyszedł w porządku i działa jak powinien, jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    ombrello piccolo ma molto funzionale. l'ho usato anche alla sera e la torcia é la chicca che manca agli ombrelli standard

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Bardzo dobry parasol przybył w 1 tydzień. W tej chwili jestem zadowolony, że materiały są lepsze niż myślałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Świetny produkt i pasuje do opisu sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$10.99
    • US$12.99
    • US$33.99
    • US$21.99
    • US$15.99
    • US$24.24
    • US$20.99
    • US$17.31
    • US$69.99