Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2022

    RC świetnej jakości, jeszcze go nie testowałem, ale przetestuję i możesz śledzić mnie na moim kanale YouTube OVERFLY PT Jeśli chodzi o RC samochód jest piękny i bardzo dobrze zbudowany, aby wziąć pod uwagę baterie, które można wykorzystać, można umieścić tylko baterie o określonym rozmiarze, Środki samochodu nie są w skali 1/10 to rozmiar Wltoys 144001 1/14 z tym wszystkim, o czym wspomniałem, samochód jest piękny był bardzo dobrze zmontowany, a użyte materiały są wysokiej jakości, dziękuję banggood, mamy RC do zabawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Więc, po małej zabawie na parkingu... Jest bardzo dobrze wyważony na wylot. Jest wystarczająco szybki i jestem pewien, że pakiet 3s lipo sprawi, że będzie wystarczająco szybki, zwłaszcza jeśli ktoś lubi być w stanie kontrolować samochód. Jest kilka negatywów... Kontroler jest trochę podstawowy i samochód przypadkowo idzie na wstecznym, ale nie będzie się cofać, gdy ktoś chce!? Na szczęście przypadkowo kupiłem dwa, a drugi działa normalnie, jak można się spodziewać, ale kontroler może być trochę lepszy. Głównym problemem jest to, że nie jest to 1/10. Bardziej w 1/12 czuję się oszukany. Nie poszedłbym na to, gdybym wiedział, że to 1/12. Chcę 1/10 samochodu i nadal to robię, ponieważ ten samochód nie jest 1/10, Jak widać, gdy obok 1/10 ftx Vantage i obok 1/14 waletowego 1/16 Ftx tracer. Nadal uważam, że to świetny samochód za 84 funty. Jeśli myślisz o tym, zrób to, ale porównaj je do samochodów w 1/12, a nie do 1/10. Samochód jest dobrej jakości, ale kontroler jest trochę podstawowy. Wolę to od tych blinged up wltoys. Dobre tworzywo sztuczne może być lepsze niż stop dla trzpienia, ponieważ wygina się i wygina się do tyłu, a nie zgina i pozostaje zgięte lub zatrzask. Wygląda świetnie w ciele, jeździ naprawdę dobrze, ma kilka uderzeń w krawężniki i wziął je dobrze bez złamania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Punktacja.... 7.5/10 Świetna jednostka na pierwszy rzut oka. Wysokiej jakości konstrukcja z śrubami / śrubami hex. Wygląda na 'mniejszy' samochód w skali 1/10, ale jest większy niż Wltoys 124017 (zobacz zdjęcia) tak większy niż w skali 1/12? Grafika, kolorystyka, koła prezentują atrakcyjny pakiet, a pod przykryciem kontynuuje ten trend, wszystko ładnie i schludnie ustawione (patrz zdjęcia). Bateria jest trochę mniejsza, niż można się spodziewać w 1/10 rc, ale bateria jest pięknie zamknięta z plastikowym zawiasem. Pilot jest podstawowy z regulacją kierownicy i przepustnicy. Sterowanie i przepustnica to byłaby świetna edycja. Prowadzenie było gładkie, sterowanie precyzyjne i zawieszenie, nawet przy wstrząsach tarcia, które mogą być wypełnione olejem. Zasięg transmisji był krótki (100 m), co sprawiło, że bieg 3S był trudny. Może dłuższy kabel odbiornika zwiększy zasięg? Jej długość wynosi około 60 mm. Ogólna wydajność była solidna, czynnik zabawy bardzo dobry, a prędkość dopuszczalna pod warunkiem, że nie każdy chce / potrzebuje 'najszybszego' samochodu. Opony dobrze trzymały się zamkniętej drogi, a samochód był stabilny, trzymał się linii bardzo dobrze i okazało się, że to świetny zakup w cenie. Przyniosłem ten samochód w celu przerobienia go na bezszczotkowy, ponieważ w skali 1/10 powinno być dużo miejsca, aby to zrobić, ale na razie jestem szczęśliwy, że po prostu go uruchomić, ponieważ przyszedł z wyjątkiem zmiany ESC/Receiveer w celu poprawy zasięgu. Prędkość biegnie... (patrz zdjęcia do odczytu GPS) 2s Li-ion 1800mah 34km/h (zasilana bateria) 2s Lipo 1500 mah 35 km/h 3s Lipo 1200 mah 49 km/h

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Wszystko dotarło bezpiecznie i wydaje się być dobrą konstrukcją, wszystko (wkręty itp.) są szczelne i bezpieczne, dobre opakowanie również. Przejrzy dogłębnie, kiedy to zrobię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JAG
    ES
    07/11/2022

    przybył dzień wcześniej, to wspaniałe dzięki ponownie huk dobry wszystko wygląda nienaruszone funkcje dobrze dziękuję bardzo banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2022

    Great budget rc buggy!! Check out my review in the link below.. https://youtu.be/u7VdU3RaDsQ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Mam dwie takie przez przypadek, ale nie obchodzi mnie to, w zasadzie cieszę się. Nie próbowałem go jeszcze, ale wygląda świetnie z pudełka i jakość wykonania wydaje się doskonała nie tylko dla ceny, ale pełny post. Wygląd może być zwodniczy, więc zobaczmy, jak idzie, gdy baterie są gotowe...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Już dobrze... Dostajesz to, za co płacisz, chociaż jest to bardziej w skali 1/12.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Samochód zepsuł się w niecały tydzień

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$279.99
    • US$162.49
    • US$152.99
    • US$146.99
    • US$161.69
    • US$129.35
    • US$285.19
    • US$32.99
    • US$220.99
    • US$60.99
    • US$55.05
    • US$26.99
    • US$81.99
    • US$460.99
    • US$39.99
    • US$118.99
    • US$106.99
    • US$9.99