Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/06/2021

    To jest naprawdę dobre i kupiłem 2 moim przyjaciołom Bardzo polecam 👍 Kolory obrazu były jasne, ale jest ciemniejsze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Mousepad perfeito. Veio um pouco com dobras nas laterais porém é normal, coloquei ele só contrário e coloquei os elásticos e desdobrou. As cores do mousepad deixa um pouco a desejar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    cool looking

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Podkładka na myszy przyszła bardzo szybko z bezpośrednim transportem. Jest naprawdę duży i średnio gruby. Kolory są trochę mało jasne, ale nadal ma wysokiej jakości obraz. Sam podkładka na myszy jest naprawdę dobra. Cena jest bardzo niska i naprawdę polecam Ci ten podkładka na myszy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Prawda jest bardzo cienka jak na mój gust, to jest coś, co tylko minimalista może zobaczyć, ale poza tym wszystko idealne, kolory i faktura Dotrę tam szybciej niż widziałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Bardzo dobry materiał moim zdaniem również bardzo ładny pad z slotem kolorów, ale ogólnie jest to naprawdę dobry pad na myszkę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Jest doskonałą i doskonałą jakością

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Bardzo ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Epicka mysz mat i to ogromne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16,048
    • Ft16,048
    • Ft16,957
    • Ft18,169
    • Ft22,106
    • Ft16,048
    • Ft21,197
    • Ft23,014
    • Ft18,169
    • Ft9,083