Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(110)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(110)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/08/2021

    Produkt jest w porządku. Bez nadmiernego zapachu gumy. Trochę chudsza, niż zwykle. Po tygodniu jedna strona maty nadal leży podniesiona z biurka. Kolor jest bardziej szary niż czarny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • M PVIP3
    GB
    08/06/2021

    I was hoping for a mat with shiny bits, and this isn't it. While pleasant for the touch and good rubber underneath, the print is just a print, and doesn't work with mouses that require fair or shiny mat. Still, product has good quality and isn't likely to break anytime soon, so 5*. Lastly, received a week after order and, with shipping across the globe, I consider that very good service.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Bardzo ładny podkładka dla myszy. Jest tak duży, jak naprawdę potrzebujesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Mam go bardzo szybko tylko kilka tygodni, materiał i kolor jest bardzo dobry, mysz pracy bardzo dobrze na tym pad, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Colori molto belli (come da dettaglio foto). Tema hitech. Spessore inferiore al previsto, ma per il momento è ottimo. Consigliato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    --------------------- To dobry podkładka ------------------

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Naprawdę gładka podkładka dla myszy, bardzo dobra jakość zarówno na górze, jak i na dolnej stronie podkładki. Zalecane!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Bardzo wygodne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Jakość jest świetna, nie przeszkadza mi to. Wziąłem 400*900

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Doskonałe, szybkie i bezpieczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 542
    • Ft10 222
    • Ft8 543
    • Ft6 894
    • Ft9 563
    • Ft3 295
    • Ft11 872
    • Ft7 254
    • Ft9 593
    • Ft11 212
    • Ft5 574
    • Ft8 453
    • Ft7 194
    • Ft7 943
    • Ft9 293
    • Ft9 293
    • Ft12 201
    • Ft1 496