Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(131)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(131)
    • 5 Star(124)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/08/2021

    Produkt jest w porządku. Bez nadmiernego zapachu gumy. Trochę chudsza, niż zwykle. Po tygodniu jedna strona maty nadal leży podniesiona z biurka. Kolor jest bardziej szary niż czarny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Mata pod mysz jest bardzo gładka i jest dość gruba i gra bardzo dobrze na fortnite, Call of Duty, woluorant

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Bardzo ładnie Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Dobra jakość w cenie A+++++++++++++++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • M PVIP3
    GB
    08/06/2021

    I was hoping for a mat with shiny bits, and this isn't it. While pleasant for the touch and good rubber underneath, the print is just a print, and doesn't work with mouses that require fair or shiny mat. Still, product has good quality and isn't likely to break anytime soon, so 5*. Lastly, received a week after order and, with shipping across the globe, I consider that very good service.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Bardzo ładny podkładka dla myszy. Jest tak duży, jak naprawdę potrzebujesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Mam go bardzo szybko tylko kilka tygodni, materiał i kolor jest bardzo dobry, mysz pracy bardzo dobrze na tym pad, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Colori molto belli (come da dettaglio foto). Tema hitech. Spessore inferiore al previsto, ma per il momento è ottimo. Consigliato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    --------------------- To dobry podkładka ------------------

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Naprawdę gładka podkładka dla myszy, bardzo dobra jakość zarówno na górze, jak i na dolnej stronie podkładki. Zalecane!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.99
    • US$35.99
    • US$6.99
    • US$14.99
    • US$34.99
    • US$9.99
    • US$34.99
    • US$34.99
    • US$12.99
    • US$6.99
    • US$38.99
    • US$24.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$27.99
    • US$31.99
    • US$13.99
    • US$499.99