Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(286)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(286)
    • 5 Star(275)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 04/01/2021

    To moja czwarta bateria. Bardzo polecam.

    Komentarze
  • 19/03/2021

    Przybył szybko, zbalansowany i dobry występ na boisku. Kupiłby ponownie. Bardzo dobra cena/weigt/rozmiar/wydajność.

    Komentarze
  • 15/03/2021

    Używany do projektu RC samochód, testowany do pracy bardzo dobrze Potężna bateria

    Komentarze
  • 27/01/2021

    Wygląda dobrze zbudowana.

    Komentarze
  • 12/02/2019

    В оба аккумулятора влилось почти 6000 мач,так что вполне нормальные акумы. На фото в сравнении с 8000 мач. Доставка - отвратительная и ужасная компания MaxiPost !!! Из -за них посылка ехала почти 2 месяца !!! Они зачем то отправили по России эту посылку Почтой ! При этом исковеркали и перевели адрес совершенно неправильно ! Был указан адрес Yssyriiskaya 2-15, а перевели его как - Самарская, Красная Глинка,2, д.15 !!! Из-за этого посылку отправили совершенно в другое место за пределы города и она бродила по отделениям почты почти месяц !!! И это уже второй раз такая ерунда,до этого уже заказывал другой товар и было почти тоже самое ! Не рекомендую MaxiPost для пересылки грузов !!!

    Komentarze
  • 25/09/2019

    great job banggood nice packaging and super fast shipping. such a good bargain that's why I do business with u keep up the good work customers first.

    Komentarze
  • 06/10/2019

    Отличный акумулятор!

    Komentarze (2)
  • 12/05/2019

    bohužel kapacita baterie není taková jaká by měla být, je zhruba poloviční v porovnání s jinými a při prvním nabíjení se hned začala nafukovat

    Komentarze
  • 29/03/2020

    Świetna bateria 2S Li-po, dużo mocy i świetna konstrukcja. Przybyli za 25 dni pomimo sytuacji covidowej. Paczka była świetna, bardzo dobrze chroniona. 100% polecam!!

    Komentarze
  • 17/05/2020

    Ta bateria ma dużą wagę, ładna ogólna konstrukcja. Przybyło dobrze spakowane i szybko. Chociaż jedna z komórek nie ładuje się dobrze... Zobaczmy, czy uda im się wymienić tą baterię. Kupiłem tę samą baterię kilka miesięcy temu i działa idealnie, więc... Jest to odosobniona kwestia.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12,059
    • Ft6,764
    • Ft8,529
    • Ft10,882
    • Ft7,940
    • Ft8,529
    • Ft25,003
    • Ft5,587
    • Ft1,762
    • Ft3,027
    • Ft1,468
    • Ft35,594
    • Ft22,062
    • Ft1,762
    • Ft2,939
    • Ft9,411
    • Ft5,587
    • Ft45,009