Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(404)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(404)
    • 5 Star(382)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/12/2020

    Tudo, ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Dziękuję za szybką dostawę, teraz mogę dłużej korzystać z mojego radia, kocham was, dzięki 😀👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Dotarły w doskonałym stanie, te lipoki ładnie mieszczą się w moim nadajniku DumboRC X6 i Axial SCX24 jeepie. Dzięki Banggood, 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2017

    The battery looks good, even if it is only the shrink tube. Raw materials and CE marking, important for the EU. The performance should correspond to what I bought. Just wanted to buy again, but were already sold out again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2019

    Batteria arrivata nei tempi di consegna, anzi in anticipo. Ben confezionata. Ottimo rapporto qualità prezzo. Sistemazione sul drone per ora abbastanza occasionale, vedrò in seguito un alloggiamento più adeguato.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2020

    Idealnie Caririca poprawnie bez żadnego problemu, mimo cyklu przeszedłem do 0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2018

    Отличный аккумулятор! Доставили быстро, упаковали отлично. Емкость соответствует. Приклеил липучку, использую для питания FPV MJX B3 Bugs 3. Доволен, рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2017

    Even when I still haven't tested it, looks ok. It is a little smaller than the helicopter original battery, but it is 1000maH compared with the 850mah of the original.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 958
    • Ft6 405
    • Ft2 685
    • Ft2 240
    • Ft4 438
    • Ft10 891
    • Ft7 687
    • Ft7 367
    • Ft21 831
    • Ft6 287
    • Ft41 653
    • Ft10 571
    • Ft3 682
    • Ft37 007
    • Ft24 705
    • Ft13 455
    • Ft5 124
    • Ft8 799