Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1599)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1599)
    • 5 Star(1478)
    • 4 Star(86)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2018

    Fast delivery and quality goods. Thank you seller!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    parfait bonne petites lipo pour mes drones envoyé rapidement par banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Witam, jakość jest zła, po pełnym rozładowaniu ładowarka wypełniła tylko 1500mah, podczas gdy ładowanie zauważyło, że jedna z puszek wycieka więcej. Na pełnym akumnie z lecącego 12 minut naleśnika tester zmierzył naprężenia na każdej komórce i jeden z nich przesunął się do 1,7 woltów... Pozostałe 3.3 c. Według odczytów osd, jest jasne, że było to tylko 920mah. Zainstalowany plik f405se. Muszę to powtórzyć poniżej trójki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Przybywa z odpowiednim napięciem magazynowym, małym rozmiarem, wyraźnie nie można oczekiwać wydajności 100c, ale nadal więcej niż dostojna bateria.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Zamówiłam dwie baterie. W Astrachaniu pojawił się tydzień. Jeden przez banki - 3.93.9 ↓3.9 ↓3.9 Drugi 3.9x3.9x2.94x3.9 Myślałem, że będę musiał go wyrzucić, ale skończyłem szarżując ten słoik osobno i cud! - Bateria była żywa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Duża cena za produkt smail czekać na ja jestem w Szkocji więc czas dostawy mógł być lepszy, ale nie ma odbicia na produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Dobra bateria, to wszystko w porządku, około 6 minut lotu na moim dronie, jednak zrobił ten sam czas lotu co markowy akumulator (CNHL) o niższej pojemności (1500), jednak za cenę wart inwestycji, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Dobry produkt, jeden był wadliwy, ale już wysłał mi drugi za darmo. Jestem zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Dwie świetne baterie 1800 - 65C - 4S dla Nazgul 5. Nie mogę się doczekać, aż przestanie padać, żebym mógł je przetestować. Dobra cena, bardzo ciasna i szybka wysyłka. Zamówienie trwało około 20 dni i nie trzeba było płacić w urzędzie celnym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Produkt dotarł do Brazylii w krótkim czasie. Nie było podatku. Dobry sprzedawca, dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,780
    • Ft7,871
    • Ft4,540
    • Ft6,660
    • Ft9,688
    • Ft2,723
    • Ft5,146
    • Ft10,294
    • Ft3,934
    • Ft9,688
    • Ft2,420
    • Ft6,963
    • Ft6,660
    • Ft6,660
    • Ft21,197
    • Ft9,688
    • Ft11,203
    • Ft58,449