Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(159)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(159)
    • 5 Star(152)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2019

    ***** Delivery in 16 days in Switzerland;) ***** Perfect packaging ***** Accu Weight ~75 Gr ***** Perfectly balanced at ~ 3.80 V ***** Excellent quality / price ratio Thanks Bang Good & and your suppliers;) JFR;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2016

    I use it in my FT Mighty Mini Arrow with 20A ESC and 2204 2300kv Motor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2019

    Tested and work perfect. Godt quality and cheap

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2017

    ces batteries semblent de bonne qualite et bien équilibrées à l'arrivée poids de 63 g à tester rapidement sur un FT mini f22 Raptor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2017

    Заказал 5,02 доставили 21,02 транспортной компанией прямо домой, очень удобно. Коробочка немного помялась а так все норм, зарядку показывает.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2017

    je ľahká nezaberá veľa miesta pre prenos FPV (tarantula x6 )je dobrá mohla by byť lacnejšia the light does not take up a lot of space for the transmission of FPV (tarantula x6) is good it could be cheaper

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2016

    This is my third of these little 3S batteries. They are great in my 50mm EDF Jet. They come well balanced and work flawlessly even though I run them at the full 25C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Sprzedawca przysłał następnego dnia. Przyjechał miesiąc na Ukrainę. Wymiary są trochę przesadzone. Realny rozmiar 75*25*18. Jeszcze się nie zameldowałem. Cóż, wszystko gra.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2020

    Colie Colue, dziękuję 👍😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2018

    got it for my FTC Hunter, battery seems pretty nice for a low amp discharge

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.04
    • US$37.94
    • US$7.50
    • US$15.52
    • US$9.19
    • US$18.99
    • US$20.60
    • US$13.79
    • US$5.99
    • US$69.99
    • US$19.99
    • US$15.99
    • US$15.99
    • US$45.03
    • US$31.04
    • US$12.64
    • US$144.89
    • US$161.99