Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(626)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(626)
    • 5 Star(593)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/09/2016

    The LiPo arrived with one cell without voltage y the other two cells with nominal voltage. I notified it to Banggood who replied inmediadly. I had to send them information an a video, so finally they send me another LiPo. I hope this one will be ok. Very good customer service. Thank you Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2015

    It arrived after 6-7 weeks. It was barely protected in a small cardboard box with some foam around the middle in a plastic bag but had slipped out of the end of the box with no protection of the end . The battery was balanced well and send with normal storage change (3.85 v) per cell mas/min .009 v I did ad on some protection to the end of the battery before using

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2019

    Mercadoria de ótima qualidade, muito bem acabada, embalagem chegou rápida, mas enfim gostei muito da compra, estou muito satisfeito com a mercadoria recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Dobra jakość. Dziękuję, Banggood. 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2019

    Bestelling: 2 stuks ZOP Power 11.1V 2200MAH 3S ontvangen per post. De verpakking was helemaal inorde 👍. Batterijen prijs/Kwaliteit TOP 👍. Dankuwel Banggood. Groetjes Dominique.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Akumulator dobry koszt korzyści, polecam wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2019

    La batteria è arrivata nei tempi ho testato la batteria direi soddisfacente per cui ottimo prodotto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2016

    Buena Calidad, el envio bastante rapido (14 dias) a Madrid. | Good Quality, very fast 14 days to Spain.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2016

    Commandé pour Walkera runner 250. Fonctionne parfaitement. A voir dans la durée...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2020

    Z tym lufeeung wszystko jest ok...ale z produktem 83283745 niektóre części brakuje, a pozostałe części zamówiłem na 15.04 i zapłaciłem nadal nie dostałem.. 83283742 83283744

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.72
    • US$30.02
    • US$13.85
    • US$19.54
    • US$19.62
    • US$18.47
    • US$21.93
    • US$12.64
    • US$15.99
    • US$65.82
    • US$34.49
    • US$19.54
    • US$41.39
    • US$27.59
    • US$13.85
    • US$31.04
    • US$57.99
    • US$56.99