Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(291)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(291)
    • 5 Star(276)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/08/2021

    Pozytywny : bardzo szybka dostawa tylko 5 dni! Mniej dodatnie : początkowe obciążenie komórki 3 różnicy w porównaniu z komórką 1 & 2 zbyt duże Zobacz zdjęcia poniżej, obecnie bilans ładowania tej baterii Lipo. Pytanie @ Banggood : Czy mam jakąś garanteę do tego lipo? Dzięki, Hans

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Dobra, teraz musimy spróbować!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Bateria działa dobrze, satysfakcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Ładna, mała bateria jak na moje 144001 nie testowane jeszcze. Wygląda dobrze. Polecam!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2018

    Tu stejnou jsem pořídil v ČR o 100 Kč dráž a při prvním nabíjení měl každý článek jiné napětí a byl problém s nabytím. U baterie koupené zde měl každý článek stejně a první nabytí proběhlo bez problémů.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2016

    Купил для квадрокоптера! Дошел быстро, напряжение на банках в норме! Спасибо большое!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2017

    Si presenta molto bene è abbastanza leggera è compatta e ben proporzionata nelle dimensioni (lunghezza larghezza e altezza). È provvista di connettore XT60 sui fili di alimentazione di cappuccio in plastica sul connettore per il bilanciamento rendendo agevole il collegamento e soprattutto lo scollegamento. Viene spedita molto ben imballata e protetta. Pienamente soddisfatto consiglio l'acquisto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2017

    For an 1800mAh, you can't beat the size!! Most 1800mAh packs are much longer - displacing CoG even more. I have been flying this for 2-months now without issue. I just ordered another. Punch is good (but I'm a beginner) and i have not reached any cycle time issues yet (probably at 20-30 cycles so far). I get 5 to 6 minute of flight times with this battery on my Racer 250 and over 10 minutes (have not fully drained yet) on my Micro Skyhunter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2017

    This battery does a great job of keeping my 3s tame. I didn't buy more than one as I was expecting to outgrow 3s quickly on my X210 frame. I did break the balance plug on a very hard landing. I also wish the xt-60 was flexible a bit sooner as it goes about .5" after the terminal being stiff. For the price I can't complain.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2016

    Very good quality. Battery works fine. I have already upgradet it (as you see on the picture) - made it crash save - put on a lipo marker - put on a 3s clip for comfortable disconnecting

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 643
    • Ft48 762
    • Ft10 363
    • Ft9 595
    • Ft3 069
    • Ft8 790
    • Ft9 213
    • Ft11 300
    • Ft2 989
    • Ft29 254
    • Ft45 212
    • Ft8 641
    • Ft10 968
    • Ft7 976
    • Ft25 633
    • Ft2 301
    • Ft9 981
    • Ft3 494