Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/05/2021

    To nie jest problem w wykonaniu, ale Zamówiłam dwa kawałki i nosiłam je razem, ale zostały zrobione inaczej. I tak chciałem, żeby było tak samo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Bardzo szybka wysyłka, w zaledwie 1 tydzień przybył do Holandii. Dzięki i idealnie pasuje do mojego samolotu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Bardzo dobre pakiety i o dziwo zbalansowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Doskonała bateria i jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2020

    Komórka nr 6 nie jest dobra, masz jakieś rozwiązanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    Bonjour je l'ai reçu mais elle est défectueuse j'ai un élément qui est totalement à zéro j'espère avoir un suivi pour la garantie merci

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Baterie przybyły w pełni naładowane (nie jest to dobra praktyka), ale w dobrym stanie, niektóre ogniwa były około 0,02 woltów różnicy (normalne). Ale po 4 minutach relaksu na 80mm EFR zauważyłem, że komórki są poniżej 3,75V. Wszystkie komórki miały około 3,83 V po 4 minutach więc, mimo że mam bardzo dobre doświadczenie z tymi bateriami ZOP, wierzę, że te 5200mAh nie mają takiego napięcia jak twierdzą....Tylko moja opinia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    1 komórka na 6 wykrywa wysoki opór wewnętrzny. Miejmy nadzieję, że nie wpłynie to na wydajność. Dlaczego nie są one wybrane przed zapakowaniem? Mam nadzieję, że posłuży jako sugestia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Bardzo szybka dostawa, waga 685 gr i bardzo dobrze wyważona. Wszystko dalej pokaże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Otrzymany bardzo szybko, bateria jest w dobrym stanie, wyważona. Będzie musiał sprawdzić, czy komórka się nie wycofa, czy nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 968
    • Ft15 666
    • Ft13 872
    • Ft33 472
    • Ft17 091
    • Ft28 486
    • Ft32 048
    • Ft19 227
    • Ft35 519
    • Ft26 350
    • Ft11 747
    • Ft29 553
    • Ft28 486
    • Ft9 256
    • Ft17 091
    • Ft12 022
    • Ft33 605
    • Ft107 788