Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(374)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(374)
    • 5 Star(343)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • VIP3
    RU
    03/12/2020

    Produkt pasuje do opisu - bateria 1500mAn 4S 100C. Zazwyczaj pakowane w próbne i kartonowe pudełko. Tor nie jest śledzony - tak - utknął w tranzycie i w ciągu 3 tygodni połączenie z kurierem SDEC i dostawy do drzwi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Baterie wyglądają bardzo ładnie. Wszystkie parametry zgodnie z opisem. Dobrze spakowane do wysyłki. Dostawa do Polski w ciągu 3 tygodni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Pudełko przybyło miętowe, jednak baterie nie zostały uszkodzone. Jeszcze tego nie testowałem, ale myślę, że idzie świetnie. Poza tym zamiast złącza xt-60 trafiłem T-wtyk. Musiałem ćwiczyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Dobrze chronione baterie, pozostaje zobaczyć jak będą w czasie, kluczowy punkt, ponieważ nowe wszystkie lipy są w porządku, ale po kilku cyklach...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Na chwilę obecną baterie działają bardzo dobrze, ale problem polega na tym, że wtyczka xt60 jest trudna do naciśnięcia i odłączenia ryzyka i rozbrudzenia kabla poprzez naciąganie na nią, nie jest konieczne ciągnięcie kabla. Do zobaczenia w długim okresie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Mogło być lepiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Produkt pasuje do opisu. Dobrze spakowane. Tor nie był zbyt dobry. Szybko tu dotarłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Bardzo dobry produkt 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Najlepsza bateria

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Kupiłem ten produkt dla mojego nowego Everyine Wizard v2, jest bardzo trwały i działa bardziej niż oryginalna bateria.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 955
    • Ft5 343
    • Ft8 174
    • Ft6 601
    • Ft9 762
    • Ft2 538
    • Ft4 714
    • Ft3 771
    • Ft4 620
    • Ft6 353
    • Ft10 375
    • Ft3 614
    • Ft40 882
    • Ft20 754
    • Ft12 577
    • Ft2 903
    • Ft14 149
    • Ft6 897