Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2021

    Ładny aparat, jeszcze go nie testowałem, ale powinien mi się podobać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Wszystko ok naprawdę dobra kamera Fpv zrobiłem 4 km bez problemu

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Super, mówię po prostu kup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Jest to mój drugi aparat i podoba mi się, że jest prosty w obsłudze i konfiguracji, ma bardzo dobry zasięg odległości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Wypatroszony, otrzymany wadliwy oddział, czekający na Bangood, by naprawić problem, dać znać, co się stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Towar dotarł dobrze, ale jeszcze nie próbowali

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Спасибо. Заказ доставлен. Obrigado. Pedido entregue

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DanVIP3
    CZ
    25/08/2021

    Aparat został dostarczony po 17 dniach przez kuriera bez żadnych uszkodzeń (ćamera plastikowe pudełko jest bardzo solidne) wczoraj. Zrobiłem pierwszy krótki test roboczy - wszystko wygląda na OK, połączenie bardzo proste. Idealnie pasuje do samolotu SkySurfer przez ZOHD, łącznie z złączem zasilania. Konieczne jest pobranie instrukcji - nie ma żadnych drukowanych w polu. Aparat jest wyposażony w jedną antenę zgodnie z kodem porządkowym. Test będzie później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Świetna kamera FPV. Zakres jest całkiem dobry, a OSD jest podstawowy (częstotliwość i poziom baterii), ale adekwatny. Są jednak trochę delikatne - przeszedłem przez około 3 teraz, z tym samym samolotem (więc nie był to katastrofalny wypadek czy coś). Mała antena liści koniczyny po prostu łatwo się łamie lub odkształca, zwłaszcza, że znajduje się zazwyczaj poza ramą. Ale są tanie, więc mam 4 zapasowe na biurku...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Kamera otrzymała trzy tygodnie po zaleceniu. W porządku, nie wiem dlaczego, ale rozgrzewa się, że czajnik jest całkowicie kontrolowany i ta sama moc jest odsłonięta. Sprawdzę niebo, może je zobaczysz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 118
    • Ft28 840
    • Ft28 184
    • Ft36 051
    • Ft1 527
    • Ft8 846
    • Ft23 468
    • Ft6 811
    • Ft12 750
    • Ft7 929
    • Ft43 262
    • Ft12 868
    • Ft16 273
    • Ft6 126
    • Ft7 188
    • Ft5 189
    • Ft183 220
    • Ft71 682