Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/12/2021

    Zrobiony z drewnianej linijki i superglue, zmienił silnik na 2306 1600kv. I zmienić śrubę, która podłącza akumulator moc 2 warianty 4 18650 lub 2200mah. Zarówno dopasowanie i dostać się do środka. Więc wziąłem cięższy silnik i cięższą baterię. ESC wziął z nano Talonu, ale z tego samego co w magazynie, ale xt60 zamiast xt30 i istnieje jst złącze. Uszy ogonowe V są bardzo elastyczne i delikatne. Wzmocniono je węglem o grubości 1 mm, po 3 kawałki i utknęło głębiej. A kiedy po raz pierwszy wzmocniłem węgiel i tylko część wystającą z fuzhzha, odłamała się w miejscu, gdzie węgiel się kończył. Rury węglowe zostały przyklejone klejem 7000. Włożyłem czarną taśmę do samolotu. Podczas lotu samolot bardzo mocno się trzęsie. Latanie powoli jest w porządku, ale jak dasz gaz, samolot mocno trzęsie się od lewej do prawej. Na innych skrzydłach latających z tym samym kontrolerem lotu, to nie było. Może to z powodu, że zmieniłem silnik, ale mam przeglądarki w magazynie zbyt wstrząs jest. Wygodnie skrzydło odkręcane wzdłuż kadłuba podczas przechowywania i transportu. Na ostatnim zdjęciu widać węglowy kij, który przykleiłem. Tak więc uszy są bardzo elastyczne i delikatne, a płaszczyzna się trzęsie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Przybycie za jakieś 10 dni! Nie ma wgniecenia. /Zrobiłem komplet. Wszystkie elementy są wysokiej jakości, przemyślane, silikonowe druty, rzepy i tak dalej. Ale nie mam podłącza do kamery, więc zrobię to. Autopilot wygląda jak niańka. Najtrudniejsza jest walizka! Bardzo mi się podobało to pudełko, więc mogę go użyć do przechowywania. Cena w sam raz na sam koniec. Pozostali do kolekcjonowania i...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Wszystko jest po prostu super!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony z dwóch elementów (wersja FPV), które kupiłem od was, ale muszę powiedzieć o błędzie w komponentach zestawu wersji FPV. Dwa zestawy przyszły do mnie z ESC, który nie ma wyjścia woltowego dla aparatu FPV. Sprawdź ten błąd. (ang.) Zgaduję, że nie tylko ja dostałem ESC bez wyjścia wolta dla kamery. Załącz obrazek z obrazka. Jestem bardzo zadowolony z dwóch artykułów (wersja FPV), które kupiłem od was, ale muszę powiedzieć błąd w komponentach zestawu wersji FPV. Oba zestawy przyszły do mnie z ESC, który nie ma wyjścia woltowego dla kamery zestawu FPV. Spójrz na tę pomyłkę. Chyba nie jestem jedynym, który dostał zapadniętego impulsu do kamery. Załączana fotografia (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Ładny, mały samolot, który robi wszystko. Kopilot jest bardzo dobrze przygotowany, ale potrzebuje trochę wysiłku w poprawienie stabilizacji, tak aby nie oscylował zbyt wiele. Silnik ma dużo mocy i kontroli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Bardzo miła i szybka dostawa 😁 Samolot jest bardzo dobry, a sprawa jest bardzo dobrze zaprojektowana. Lata jak na szynach ✈️🛫

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • PetVIP5
    RU
    25/05/2021

    Świetny samolot. Nie dla początkujących, ale świetne..https://youtu.be/FdsSW73xRvw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Wysłane tylko z etykietą wysyłkową na opakowaniu, bez innych opakowań. Łatwy budowa, nie miał żadnych instrukcji, ale łatwo się domyślić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Szybka dostawa. Pakowanie i samolot jest ok. Mały model, wszystko pod ręką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    very good option

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$169.99
    • US$184.79
    • US$236.76
    • US$80.49
    • US$69.99
    • US$196.34
    • US$109.47
    • US$39.99
    • US$254.61
    • US$116.64
    • US$106.25
    • US$155.91
    • US$340.26
    • US$459.99
    • US$51.90
    • US$138.59
    • US$136.84
    • US$11.54