Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(120)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(120)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2020

    Jeśli nie zmodyfikowana, to leć źle. Ale jeśli zmodyfikowana mucha jest genialna. Jakość ciała była dobra. To najlepszy samolot, czas lotu około 1h 20min, bateria 4s2p lew. Niesamowity Nano Talon EVO samolot Vtail. Musisz zrobić mix zysk Vtail z aileronami wtedy obrót zrobić idealny!! Gorąco polecam kupić Nano talon EVO. Zdrowie do zespołu Bangood, bardzo obsady czas wysyłki!!!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Paczka była ładnie zapakowana, ale bez folii bąbelkowej. Dostarczony przez kuriera w dobrym stanie. Złącze VC400 aio Cam jst nie jest jednak wyposażone w odwrotną polaryzację. Przypadkowo go usmażyłem!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry sprzedawca, bardzo szybka wysyłka, bardzo dobre płatności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Niesamowity model powietrza. Uwielbiam to. Zalecam kupno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Wygląda Al prawa i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Luv to, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    Absolutnie fantastyczny samolot do budowy i latania. Zebranie zajmuje 5 minut, a następnie ustawienie sprzętu radiowego. Dużo miejsca na sprzęt FPV i dobrze przygotowany do podjęcia kontrolera lotu. Wrzucę do tego kontrolera lotu iNav F4 i napiszę kolejną recenzję, kiedy to się skończy. Dodałem zdjęcie, żeby pokazać, ile miejsca w górnej zatoce dla FC. Leci niesamowicie na MultiStar 4S 1600mAh i ma około 10-15 minut lotu. Będzie również latać pionowo bardzo szybko na tym zestawie. Niektórzy przyjaciele latali tam na Nano Talon Evo do 4500 mAh 3S LiPo i mają bardzo długi czas lotu. Musisz mieć, jeśli chcesz latać FPV, ale nie chcesz wielkiego samolotu. Istnieje również kilka grup na Facebooku, jeśli chcesz dołączyć i uzyskać pomocne wskazówki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2020

    Naprawdę ładny zestaw gotowy do lotu! Doskonałe wykonanie. W radiu z kopilotem Zohd nie tworzą żadnego samolotu Vtail tylko normalny Ttail. Wtedy myślimy o zohd, aby zrobić właściwe mieszanki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    Nice plane, but you need to do some mods. Replaced aileron servo with emax one. A bit of play in all linkages, but thats the price portability. Stock motor has enough power for ober 700g weight. Stock prop replaced with 6x4,5, as u'm flying on 3S at the moment. Shame you cannot buy kit version

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Doskonały :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 006
    • Ft88 575
    • Ft47 787
    • Ft14 638
    • Ft14 320
    • Ft4 771
    • Ft5 061
    • Ft44 846
    • Ft8 590
    • Ft3 673
    • Ft22 913
    • Ft23 868
    • Ft13 989
    • Ft26 157
    • Ft5 414
    • Ft19 094
    • Ft40 101
    • Ft9 555