Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(791)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(791)
    • 5 Star(767)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2022

    Fantastyczna obsługa, dotarła bezpiecznie i przed oczekiwaną datą dostawy, wymagała trochę cierpliwości, aby zainstalować, jednak warto. Zaktualizuję i załaduję więcej zdjęć i wideo, jeśli znajdę przyzwoitego, wartego aktualizacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2022

    Bardzo dobrze działa Flight Controller z odbiornikiem GPS! Używam go dla mojego ZOHD Alpha Strike (dostępny @ Banggood) Co za radość, widzieć jak lata po szynach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    Ten kontroler nie ma wszystkich dzwonków i gwizdów Inav, ale to naprawdę działa i oszczędza dużo wysiłku w latanie, zwłaszcza w wietrzne dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Idealny dla mojego Talonu 250 Zohd. Sterownik lotu bardzo prosty w obsłudze, ale w międzyczasie pełnią minimalne funkcje dla bezpiecznego i przyjemnego lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2022

    Es un controlador de vuelo buenísimo yo tengo ya 3. Llego pronto y con buen descuento por puntos. gracias

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Absolutnie nie możesz pokonać tego za taką cenę. Łatwiejsze niż instalacja kontrolera lotu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2022

    Artykuł przyszedł zepsuty, nie mogę go zamontować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Mam, opakowanie jest świetne, wszystko działa,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2022

    Wygląda na GR8 zapakowane. /Niedługo to przetestuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Dostarczane, gdy jednostka była w stanie być dostarczona idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$73.29
    • US$74.99
    • US$137.69
    • US$13.99
    • US$14.80
    • US$9.99
    • US$8.50
    • US$55.99
    • US$48.50
    • US$10.99
    • US$4.50
    • US$15.52
    • US$25.99
    • US$15.99
    • US$13.79
    • US$9.99
    • US$30.50
    • US$21.28