Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(843)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(843)
    • 5 Star(817)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2020

    Świetny stabilizator z funkcjonalnym GPS-em & RTH. Łatwy do założenia i działa smakowicie. Wydaje się, że są pewne problemy, jeśli odłączysz płytę programową po instalacji, ale jeśli zostanie ona na stałe podłączona, to wszystko działa świetnie. Failsafe RTH również działa, jeśli latasz poza zasięgiem radia. Miałem jeden zainstalowany w moim 2,3 metra FMS MDM-1 Fox szybowcu przez kilka miesięcy & właśnie zamówił drugi dla E-Sky Eyas

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Kocham tę rzecz, możesz ją też umieścić na każdym modelu! Nawet ogromne, mam go na moim SM Mini AR Wing! I świetnie się sprawdza w parkowym lataniu! Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2020

    Świetny zestaw w fantastycznej cenie z usługi pierwszej klasy. Bardzo przyjazny dla użytkownika kawałek zestawu. Robi dokładnie to, co jest napisane na puszce. Byłem pod wrażeniem, że umieściłem taki na każdej z moich równin i szczęśliwie odleciałem 10 km bez obaw.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2022

    Ładny Kopilot.Więcej do mojego kanału Youtube : MrSalvoFly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    I have flown this product for about 3 weeks with my glider ....superb bit of kit 10 star rating ease of set up 10 stars I use the Kopilot as loss insurance the ,GPS return to home works really well the unit is small light and fits into my Gentle Lady glider with room to spare. I have not given the ''Auto launch" a test run but can't think why it would not perform perfectly I have ordered another one as I will be replacing all 3 the Pixhawk FC with this ZOHD Kopilot as having to use a computer and other third party programs is really getting me down with the Pix. If you are looking for a gps stabilised flight controller for fixed wing aircraft then I recommend this product to you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Bardzo szybka dostawa, wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/02/2020

    Świetny zestaw z fantastyczną dostawą. Otrzymane w ciągu zaledwie 8 dni roboczych. Najlepszy Banggood!!! Mam już jeden z tych przystosowanych do jednej z moich równin i był świetny dla krótkiego do średniego zasięgu FPV. RTH daje ci trochę więcej pewności siebie i spokoju ducha. Dodatkowo jest to tak proste w konfiguracji i lekki ciężar jest kolejnym DUŻY PLUS!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • NMWVIP5
    GB
    09/02/2020

    Przyszedł w tydzień. Pakiet wyglądał dobrej jakości i wszystko w porządku. Zaraz to ustawi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2020

    Idealnie, jeśli potrzebujesz RTH!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Świetnie działa z moim V2 Volantex Phoenix. Oryginalne Esc nie działa, wymieniłem je!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.39
    • US$18.39
    • US$6.90
    • US$87.39
    • US$28.74
    • US$24.99
    • US$14.19
    • US$22.99
    • US$28.74
    • US$7.59
    • US$12.85
    • US$12.59
    • US$7.50
    • US$14.94
    • US$15.52
    • US$24.14
    • US$13.99
    • US$145.90