Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(188)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(188)
    • 5 Star(181)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/11/2020

    Zakupiony do przetestowania na moim Mini Talonie i jak na razie działa o wiele lepiej niż większość systemów stabilizatorów, które testowałem do tej pory. Po skonfigurowaniu, wszystko działa jak magia!!! Kupiliśmy kolejnego forbmy Bixlera 2 i znowu jak na razie dobrze. Kiedy w trybie stabilizowanym wystarczy dostosować przepustnicę do rejsu, a następnie po prostu martwić się o ster do kierowania i to jest łatwe!!! W obu samolotach. Powrót do domu funkcja naprawdę działa!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Jest mały, zwarty, lekki. Pakowanie jest całkowicie poprawne, oddzielne sterowanie lotem, oddzielny system FPV.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Przybył nowy, ładnie zapakowany, 100% jak w opisie, w tym dwustronne naklejki montażowe! Nie mogę się doczekać, aby go wypróbować (wciąż czekamy na zamówiony w tym samym czasie zestaw samolotu). Czas dostawy to 15 dni drogą wysyłkową, od CN do CH.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    I've Installed The ZOHD Kopilot System HLK-31 And The Reptile Dragon 🐲🐉...!!! And The System is Working Spectacular In Both Aircraft....!!! 💯%fact..!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dotarł w idealnym stanie, opakowanie nietknięte i dobrze zamknięte, szybka dostawa w nieco ponad tydzień, świetnie! 🤩

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Świetny produkt z ZOHD. Po prostu działa i działa dobrze, łatwy w konfiguracji i Kopilot FC działa świetnie. Kamera VC400 jest mocna na 400Mw i daje bardzo dobry obraz nawet kilometr dalej z anteną koniczynową. Nawet dalej, jeśli użyjesz przyzwoitego ariala na swojej stacji naziemnej. Kamera ma OSD, który pokazuje, na jakim kanale jest Vtx, jakie ustawienie mocy i czas przebywania w powietrzu. Jest to świetny produkt i polecany dla każdego, kto myśli o wejściu do FPV. Kupiłem dwa i bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2020

    Otrzymano nieco za późno (2 miesiące), ale przybyło idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Doskonała jakość ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2022

    Dla mojego Zhoda, 👍🖐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2022

    Wszystko dobrze zapakowane i w idealnym stanie, pójdę zrobić montaż i ustawienia i test lotu na moim kanale YouTube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.59
    • US$15.55
    • US$319.99
    • US$19.99
    • US$358.59
    • US$27.99
    • US$7.99
    • US$12.50
    • US$9.99
    • US$99.99
    • US$445.00
    • US$559.99
    • US$109.99
    • US$427.90
    • US$139.90
    • US$89.99
    • US$115.59
    • US$31.49