Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(493)
  • Obrazy
  • Wideo(9)
  • All Star
    • All Star(493)
    • 5 Star(463)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2021

    Kompletny zestaw samolotów (PNP, ESC preinstalowany) dotarł z CN do CH w ciągu około 3 tygodni za pomocą zarejestrowanej poczty lotniczej. Wszystkie części były jak w opisie, nowe, pakowane pojedynczo. Wspaniała jakość początkowa. Niestety, karton został zgnieciony z jednej strony podczas wysyłki, dlatego oba skrzydła lekko zgięły się i uformowały „skrzydła" skierowane w różnych kierunkach :- ( Zobacz zdjęcia. ale miej nadzieję, że jest to odwracalne (będzie pod wpływem przez jakiś czas) I nie powinny wpływać na wydajność lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Przetwarzanie może być lepsze. Wzmocnienia z włókna węglowego nie są prawidłowo klejone. Rurka ogonowa skośna, trzeba by ją poprawić. EDW nie poprawna, ustaw windę z przodu około 1mm niżej, a następnie również EDW jest poprawna. W przeciwnym razie dobry lotnik.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie i bardzo szybko. Jeszcze go nie zmontowałem, bo nie mam jeszcze jokera. Wszystko w pudełku było spakowane oddzielnie, żeby nie uszkodzić. Widzę, że wszystko jest gotowe i mam nadzieję, że da się je jak najszybciej złożyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    l samolot jest jak w opisie, dostawa była bardzo wolna, może dlatego, że była to super błyskowa oferta, ale w końcu dotarła, nie zamontowałem go jeszcze, tylko sprawdziłem komponenty i ogon, który jest prosty (Czasami czytam o kimś, kto narzeka na wadę, jednak można to rozwiązać dość prosto) Ale zazwyczaj produkty tej marki są doskonałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Dobra jakość i dbałość o szczegóły. Wszystko pasuje do siebie jak ulał. Bardzo sprytny projekt - lekki i mały, ale z dużą ilością miejsca, aby dodać kilka rzeczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Pakiet przyszedł szybko i nieuszkodzony, kupiłem wersję fpv, więc wszystkie części były w nim. Bateria 850mah 3s pasuje do niej bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Dostałem go w niecały tydzień, przez cały wspaniały samolot. Jestem pod wrażeniem modułu autopilota, który jest w wersji FPV

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2022

    Dziękuję bardzo za zakup tego sklepu polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Dostawa była dość szybka. Rzeczy były dobrze spakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Miły, wolny krążownik! Mój drugi, pierwszy został niedawno stracony z powodu niespodziewanej awarii baterii...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$344.99
    • US$48.90
    • US$113.99
    • US$135.90
    • US$221.94
    • US$268.84
    • US$43.88
    • US$265.64
    • US$269.99
    • US$121.89
    • US$168.90
    • US$57.99
    • US$59.99
    • US$118.99
    • US$139.99
    • US$77.99
    • US$105.99
    • US$155.91