Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(457)
  • Obrazy
  • Wideo(9)
  • All Star
    • All Star(457)
    • 5 Star(429)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2021

    Właśnie otrzymałem FVP ZOHD Drift z akumulatorem 2s 3500ma (grudzień 2020). Jestem nowy w lataniu na stałe skrzydło i mam podstawowe umiejętności dronów. Uważam ten model za świetny dla początkujących, głównie dlatego, że tryb stabilności jest tak łatwy. Trzy razy źle się rozbiłem w ciągu pierwszych 15 minut użytkowania, ale wszystkie były moim błędem. Zakleiłem skrzydła i końcówki, ale zalecałbym też zaklejenie nosa, ponieważ mój przeszedł przez złe katastrofy. Moja duża bateria nie jest tym, co polecam, nie leży płaska w lontach, więc nie mogłem jej zapiąć, leży luźno i może być częściowo winą za uszkodzenie nosa. Pojemność trwa wiecznie, ale mniejsza bateria jak 2s 1300 byłaby w porządku i ułatwiłaby latanie z mniejszą wagą. Uważam, że pozycje CG w fabryce są prawidłowe, ale duża bateria musi wrócić tak daleko, jak się da. Auto start jest świetne, jak wszyscy mówią. Dostawa Banggood do Australii jest zadowalająca w tych czasach covid i w okolicach Bożego Narodzenia. Sprawdź moje dziewicze loty na Youtube Chanel, Mustangdude... przeszukaj ZOHD Drift. Widzisz na moich zdjęciach, ogon poziomy nie jest idealnie dopasowany do skrzydeł, jest to powszechne i nie wpływa na moje początkujące latanie, lub na postawę samolotów w powietrzu, może być nie do przyjęcia dla zaawansowanych lotów i można go naprawić.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Ogon jest krzywo przyklejony do belki!!! Sądząc po recenzjach! To obrzydliwe! I żaden recenzent tego nie powiedział. Minus za to gwiazdy. W przeciwnym razie samolot jest normalny, ale gdy vtx jest zainstalowany pod przednią osłoną, środek jest bardzo przedni. Musiałem uruchomić nano dostarczyć najmniejszą baterię, jaką miałem. I przesuń system z powrotem tak bardzo, jak to możliwe. Nie chciałem umieścić VTX na ogonie i pociągnąć za kable. Jest bardzo mało miejsca na elektronikę. Silnik dostarczył 1507 3600kv i rekwizyt 5045. Weź wieloryba, cena za GOP nie jest wystarczająco wysoka. P.S.1 Coś podczas wysyłania zdjęć, bang przewrócił je tak szybko, jak to możliwe, to nie jest mój pomysł, wymówką)) P.S.2 Zamówiłem z magazynu w Rosji. Dostawa była szybka, to nie Bang, zazwyczaj masz dość czekania na przesyłkę. Z Alik i paczki przychodzą szybciej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Kompletny zestaw samolotów (PNP, ESC preinstalowany) dotarł z CN do CH w ciągu około 3 tygodni za pomocą zarejestrowanej poczty lotniczej. Wszystkie części były jak w opisie, nowe, pakowane pojedynczo. Wspaniała jakość początkowa. Niestety, karton został zgnieciony z jednej strony podczas wysyłki, dlatego oba skrzydła lekko zgięły się i uformowały „skrzydła" skierowane w różnych kierunkach :- ( Zobacz zdjęcia. ale miej nadzieję, że jest to odwracalne (będzie pod wpływem przez jakiś czas) I nie powinny wpływać na wydajność lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Zamówiony 31 grudnia z magazynu w Rosji. Dostawca dostarczył go do drzwi 11 stycznia. Witaj Rosyjski Post 🤪. Pudełko jest idealne - bez wgnieceń, szczegóły są odpowiednio zapakowane. Cała sprawa!!! Jakość produkcji na wysokości. I nawet ogon jest równy!!! Jestem w 100% zadowolony z zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Lepiej wziąć PNP, bo nie ma nic na zdjęciu widać cały zestaw, nie ma nawet rekwizytu, nie ma nic. Łączniki - kable do serwowania na skrzydłach i w ogóle! I jak wszyscy nie zawracali sobie głowy zdjęciem krzywo wklejonym ogonem! Ale na PNP zbyt krzywy ogon:) 5- umieścić *****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo dobry model. Wygodna ulotka parkowa o odpowiednich wymiarach i wadze. Dobre dla początkujących i zaawansowanych. Gorąco polecam!! Najpierw zamówiłem zestaw i dostałem go bardzo szybko. Zamówiłem też PNF. Jakość wykonania jest bardzo, bardzo dobra!! Wspaniała przyjemność z latania!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie i bardzo szybko. Jeszcze go nie zmontowałem, bo nie mam jeszcze jokera. Wszystko w pudełku było spakowane oddzielnie, żeby nie uszkodzić. Widzę, że wszystko jest gotowe i mam nadzieję, że da się je jak najszybciej złożyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    To już mój drugi krok. Pierwszy z nich jest oblatany 2s(Prop 2 arkusze), drugi z 3 arkuszami S(Prop 3). Ze względu na lepszą widoczność, namalowałem ją. Teraz kupiony staje się zielony (świecący) ster. Małe i zwarte na zawsze. Także z większym wiatrem. 1 film dostępny jest w Hangszybowce. Dwa tes, rozboksowanie już niedługo. Dużą zaletą jest to, że masa lotu jest mniejsza niż 250 gramów. Zobacz nowe rozporządzenie UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Kupiłem wersję pnp i zamienię Zohd Kopilota i Cama z mojego dart250. Nie mogę się doczekać lotu. Części są ładnie i bezpiecznie zapakowane jak zwykle przez Zohda, ale pudełko nie zostało wysłane w paczce, ale zostało zabezpieczone tylko dwoma liniami taśmy i stało się paczką samą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Mam włóczęgę, cała paczka nie jest posiniaczona, ale jedno skrzydło jest zgięte, ale nie jest prostowane gorącą wodą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 321
    • Ft23 068
    • Ft26 333
    • Ft24 029
    • Ft5 451
    • Ft14 416
    • Ft19 223
    • Ft29 002
    • Ft27 496
    • Ft24 558