Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(520)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(520)
    • 5 Star(495)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Wszystko w porządku, ale dla początkujących, to nie pasuje. Wziąłem to za pierwsze skrzydło, zanim latałem quadami. Przeciw: 1. W środku jest bardzo mało miejsca na montaż. 2. Bardzo kruchy kadłub, rozbiłem go na 4. Przy zakupie, zamów klej od razu. 3. Małe skrzydła, a stąd mała siła do podnoszenia. Kupiłem tanie lata 1850, nie dają zbyt dużej mocy, więc model nie podnosi wysokości. Jeśli jesteś początkującym, spójrz na soniczne skrzydła modelowe, są droższe o kilka tysięcy, ale cisza tych wad. Osobiście, kiedy rozwalę to w chipsy, kupię sobie antenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Skrzynka jest trochę za ciasna, ale wszystko jest tutaj. Zakręcony w jego rękach - jakość bardzo lubiana. Jeszcze nie latał, sprawdzany na stole, służy do działania silnika płynnie i delikatnie. Zwróciłem uwagę, że teraz nie ma dystansu (który jest między magnesami, które trzymają pokrywę), być może jest to jakaś aktualizacja i teraz przekładnia jest wklejona w фюзеляж, nie wiem lepiej czy gorzej dla sztywności, ale montaż i dostęp do elementów musi być bardziej komfortowy. Montaż i konfiguracja przed nami:) Skrzynka trochę się zgniotła, ale wszystko się ułożyło. Bardzo mi się podobała jakość. Jeszcze nie leciałem, sprawdziłem to na stole, serwo działa, silnik obraca się płynnie i delikatnie. Zauważyłem, że teraz nie ma dystansu (który jest między magnesami, które trzymają pokrywę), być może jest to jakiś rodzaj aktualizacji i teraz przekładnia jest przyklejona do kadłuba, nie wiem czy jest to lepsze czy gorsze dla sztywności, Ale montaż i dostęp do elementów powinny być bardziej komfortowe. Montaż i konfiguracja przed nami:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Cztery gwiazdki za miesięczne opóźnienie. Czekałem, wszystko gotowe, ale nie ma żadnego daru w postaci drewnianego modelu samolotu, i czekałem, oszukany, reszta jest taka jak opisano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Szybka dostawa. Montaż trochę trudne dla nowicjusza, ale jest wiele klipów YouTube do pomocy. Lata fantastycznie. Tryb automatyczny jest bombowy. Bardzo szybko na dwójkach. Nie próbowałem jeszcze FPV. Udekorowany markerami perminenetowymi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Fajna mała równina. Lata po prostu świetnie. Używam 5 cali rekwizytu, silnika i serwo, AKKK 1200 vtx, Mateka F411, TBS Crossfire i Runcam. Akumulator - 3S 750 mAh. Z tą baterią leci do 20 minut. Dzięki, Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Lata jak siekiera. Etykiety wyważające określone przez producenta są nieprawidłowe. Silnik jest zdrowy po kilku odlotach na baterii 3S (z trzema ostrzami, oczywiście)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    22.12 zamówił, i 05.01 otrzymał (15 dni w Kijowie). Jest tylko drewniana figurka, prezent! Aby powiedzieć o pracowitości części, dopóki nie mogę zebrać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    To był doskonały nabytek nigdy nie miał skrzydła, jest bardzo łatwy w montażu, nie potrzeba kleju już jest z klejem na części, co ułatwia montaż. Naprawdę bardzo lekki kupiłem pełny zestaw z kamerą i kopilot będzie latał z 2S akumulatorem Li-Ion co daje 45 minut lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Kocham to małe skrzydło! Latająca linia wzroku, zainstalowałam kontroler Detrum GPS, ponieważ jest bardzo szybki na 3s 1000mah. Nie przykleiłem skrzydeł, wszystko jest odłączone i łatwe do transportu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Najlepszy samolot do rozpoczęcia latania, jakości produkt z dbałością o szczegóły, jak można już zrozumieć na opakowaniu.Polecane dla tych, którzy chcą wydać niewiele do nauki i pozostać poniżej 250g, aby nie mieć żadnych problemów prawnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 284
    • Ft20 147
    • Ft30 323
    • Ft13 327
    • Ft33 324
    • Ft82 863
    • Ft24 421
    • Ft151 626
    • Ft12 209
    • Ft24 681
    • Ft68 052
    • Ft72 284
    • Ft22 916
    • Ft27 169
    • Ft81 452
    • Ft32 753
    • Ft24 421
    • Ft35 412