Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(547)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(547)
    • 5 Star(521)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Wszystko w porządku, ale dla początkujących, to nie pasuje. Wziąłem to za pierwsze skrzydło, zanim latałem quadami. Przeciw: 1. W środku jest bardzo mało miejsca na montaż. 2. Bardzo kruchy kadłub, rozbiłem go na 4. Przy zakupie, zamów klej od razu. 3. Małe skrzydła, a stąd mała siła do podnoszenia. Kupiłem tanie lata 1850, nie dają zbyt dużej mocy, więc model nie podnosi wysokości. Jeśli jesteś początkującym, spójrz na soniczne skrzydła modelowe, są droższe o kilka tysięcy, ale cisza tych wad. Osobiście, kiedy rozwalę to w chipsy, kupię sobie antenę.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Skrzynka jest trochę za ciasna, ale wszystko jest tutaj. Zakręcony w jego rękach - jakość bardzo lubiana. Jeszcze nie latał, sprawdzany na stole, służy do działania silnika płynnie i delikatnie. Zwróciłem uwagę, że teraz nie ma dystansu (który jest między magnesami, które trzymają pokrywę), być może jest to jakaś aktualizacja i teraz przekładnia jest wklejona w фюзеляж, nie wiem lepiej czy gorzej dla sztywności, ale montaż i dostęp do elementów musi być bardziej komfortowy. Montaż i konfiguracja przed nami:) Skrzynka trochę się zgniotła, ale wszystko się ułożyło. Bardzo mi się podobała jakość. Jeszcze nie leciałem, sprawdziłem to na stole, serwo działa, silnik obraca się płynnie i delikatnie. Zauważyłem, że teraz nie ma dystansu (który jest między magnesami, które trzymają pokrywę), być może jest to jakiś rodzaj aktualizacji i teraz przekładnia jest przyklejona do kadłuba, nie wiem czy jest to lepsze czy gorsze dla sztywności, Ale montaż i dostęp do elementów powinny być bardziej komfortowe. Montaż i konfiguracja przed nami:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Szybka dostawa. Montaż trochę trudne dla nowicjusza, ale jest wiele klipów YouTube do pomocy. Lata fantastycznie. Tryb automatyczny jest bombowy. Bardzo szybko na dwójkach. Nie próbowałem jeszcze FPV. Udekorowany markerami perminenetowymi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    doskonały produkt, dobrze wykonany i łatwy w montażu, kompaktowy pakiet i jeśli zamiast taśmy dwustronnej na skrzydłach, można je łatwo rozmontować i przechowywać samolot w małej przestrzeni, To działa dobrze i x dostosować wycięcie autopilota jest lepiej oglądać filmy na youtube.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Kocham to małe skrzydło! Latająca linia wzroku, zainstalowałam kontroler Detrum GPS, ponieważ jest bardzo szybki na 3s 1000mah. Nie przykleiłem skrzydeł, wszystko jest odłączone i łatwe do transportu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Najlepszy samolot do rozpoczęcia latania, jakości produkt z dbałością o szczegóły, jak można już zrozumieć na opakowaniu.Polecane dla tych, którzy chcą wydać niewiele do nauki i pozostać poniżej 250g, aby nie mieć żadnych problemów prawnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Fliegt sich sehr gut, CG perfekt. Sehr hochwertiges EPP, ich werde wieder ZOHD kaufen. mit den Einstellungen auf den Bildern fliegt er sich sehr gut ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Całkiem dobry i szybki samolot. KoPilot przyszedł bez instrukcji i nie wiedziałem, że trzeba podtrzymywać kontrolę podczas lotu. Kamera fpv, która jest z nim przyzwoita, zasięg może być lepszy, i jego tylko 600tvl, ale to zdecydowanie wystarczy, aby latać fpv. Ponadto samolot jest dość mały, więc mogę go przypiąć do plecaka bez problemów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Genialna obsługa z Banggood! Samolot przyleciał do Wielkiej Brytanii tak szybko! Wszystko w idealnym stanie. Sam samolot jest piękny. Idzie w parze naprawdę prosto, a teraz go zważyłem (bez baterii i RX) i wychodzi 125g - co jest niesamowite! Nie mogę się doczekać lotu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Świetne skrzydło od Zohda. Przyjechał bardzo szybko z miejsca w Australii i był dobrze zapakowany. Wszystko w środku było owinięte folią bąbelkową, aby utrzymać ją w dobrym stanie. Dodałem do niego również system Kopilota i nie potrzeba czasu, aby go poskładać. Nie wymaga kleju, ponieważ pasuje do siebie za pomocą taśmy 3m, która powinna być wystarczająco mocna. Nie latałem nim jeszcze, bo pogoda była bardzo zła. Czekając na dziewiczy lot, powinno być fajnie latać. Jeszcze raz dziękuję za kolejny świetny produkt od Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$190.89
    • US$278.29
    • US$109.99
    • US$19.99
    • US$16.46
    • US$18.59
    • US$99.99
    • US$19.99
    • US$21.99
    • US$140.90
    • US$138.84
    • US$89.90
    • US$69.99
    • US$72.90
    • US$116.99
    • US$37.99
    • US$137.99
    • US$105.99