Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(622)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(622)
    • 5 Gwiazda(595)
    • 4 Gwiazda(26)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2019

    отличное крыло, хоть и кажется что дороговато за такой размер, брать только кит или пнп версию, 411 wse полетник и 180 гпс модуль

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Skrzynka jest trochę za ciasna, ale wszystko jest tutaj. Zakręcony w jego rękach - jakość bardzo lubiana. Jeszcze nie latał, sprawdzany na stole, służy do działania silnika płynnie i delikatnie. Zwróciłem uwagę, że teraz nie ma dystansu (który jest między magnesami, które trzymają pokrywę), być może jest to jakaś aktualizacja i teraz przekładnia jest wklejona w фюзеляж, nie wiem lepiej czy gorzej dla sztywności, ale montaż i dostęp do elementów musi być bardziej komfortowy. Montaż i konfiguracja przed nami:) Skrzynka trochę się zgniotła, ale wszystko się ułożyło. Bardzo mi się podobała jakość. Jeszcze nie leciałem, sprawdziłem to na stole, serwo działa, silnik obraca się płynnie i delikatnie. Zauważyłem, że teraz nie ma dystansu (który jest między magnesami, które trzymają pokrywę), być może jest to jakiś rodzaj aktualizacji i teraz przekładnia jest przyklejona do kadłuba, nie wiem czy jest to lepsze czy gorsze dla sztywności, Ale montaż i dostęp do elementów powinny być bardziej komfortowe. Montaż i konfiguracja przed nami:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Wszystko w porządku, ale dla początkujących, to nie pasuje. Wziąłem to za pierwsze skrzydło, zanim latałem quadami. Przeciw: 1. W środku jest bardzo mało miejsca na montaż. 2. Bardzo kruchy kadłub, rozbiłem go na 4. Przy zakupie, zamów klej od razu. 3. Małe skrzydła, a stąd mała siła do podnoszenia. Kupiłem tanie lata 1850, nie dają zbyt dużej mocy, więc model nie podnosi wysokości. Jeśli jesteś początkującym, spójrz na soniczne skrzydła modelowe, są droższe o kilka tysięcy, ale cisza tych wad. Osobiście, kiedy rozwalę to w chipsy, kupię sobie antenę.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Bardzo dobra jakość zdecydowanie polecam. Ciało skrzydła jest wykonane z wytrzymałego polistyrenu. Silnik jest dobrze przymocowany i robi solidne wrażenie. Magnesy do zabezpieczenia pokrywy dobrze leżą w styropianie. Skrzydła są podłączone do kadłuba i są trzymane przez dwa kleje i pręt węglowy. W wersji PNP. Styropian jest złączem silnikowym i złączam ESC Xt 30. W wersji zestawu dostępny jest tylko styropian. Polecana przeze mnie. Ps: To nie jest fałszywa recenzja

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    Such a great little plane, I didn't really know what to expect from something so small and light, but it actually handles great! I built mine up with a Matek F411-WSE and put iNav on it. It's amaing how much this technology is advancing allowing so much functionality from small gear like this!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    Great little model. If you think it’s small, you will still be surprised - it’s even smaller! Comes in a nice, sturdy box, very safe shipping. I’ll use it with my Matek F411 Wing flight controller. Build quality is very nice, and comes with a lot of extras - stickers, leaflets and cute laser cut wooden version of ZOHD 250G

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2019

    flys verry well: https://vimeo.com/372218378 Sepp

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2019

    came in a nice sturdy box nicely packed no damage at all, very light small aircraft I can’t wait to put my electronics in very well made.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2020

    Doskonały kompletny samolot ze stabilizowanym systemem Kopilot, Fpv i GPS z funkcją powrotu do domu! Zalecane!!! Pełna recenzja na YouTube: Nera87 Instagram: nera87_ Opinie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2020

    Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$69.00
    • US$72.99
    • US$113.99
    • US$115.99
    • US$18.99
    • US$126.99
    • US$59.99
    • US$32.99
    • US$83.00
    • US$18.99
    • US$48.99
    • US$109.99
    • US$94.99
    • US$99.99
    • US$206.99
    • US$21.99
    • US$79.99
    • US$129.99