Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2020

    Bardzo dobra latarnia. Poziom oświetlenia powyżej tego, co sobie wyobrażałem, nienaganna konstrukcja i materiał. Pozostaje sprawdzić tylko żywotność baterii i czy naprawdę jest wodoodporny. Przybyło dzisiaj, doskonałe opakowanie bez żadnego problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2019

    I just received it, therefore I can't say anything about long term reliability but I am really impressed about this flashlight and power bank. It has an elegant exterior and also the built-in functions are well though trough. Until now the power banks I know didn't have the ability to power devices with a too low current which created sometimes problems with eg. an Arduino. Further i really like the QC for both, charging and powering and the usb c input makes it even better, so only one charger is needed for all my devices. Since I plan to use this also as a bike light I ordered a holder which still has to come. The included parts can be seen in the attached image. Altogether it is a perfect power bank and flash light for my purposes and I can gladly recommend it for now. I hope it will be so also in future.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2019

    A lanterna é realmente linda, qualidade de construção superou qualquer expectativa minha, muito bom mesmo. Luz bem forte para uso no dia a dia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2020

    Działa idealnie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2019

    замечательный продукт!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Bardzo funkcjonalna latarnia..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Naprawdę go kocham, używam go jako światła/błyskawicy. Nie jest najtrwalszy, jeśli go upuścisz, albo rzucisz za szczurem, więc tego nie rób, nie przeżyje. Dlatego kupiłem drugi taki. Jest naprawdę masywny, ale nie przeżyje, jeśli go rzucisz, i nie będziesz w stanie go rozebrać, aby sprawdzić, czy da się go naprawić. Próbowałem. Jest jasny, może być bardzo przydatny. Raz zepsułem pierwszy, nie myślałem dwa razy, aby dostać nowy, i myślę, że jest to jeden z największych komplementów jakie mogę dać produktowi. Mała nasadka co można dodać jest naprawdę przydatnym dodatkiem (używam go z tym przez większość czasu), to rozprzestrzenia światło naprawdę dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Bardzo dobra jakość zbudowana. Przełącz bardzo mały i ten sam kolor ciała i tak bardzo trudno go znaleźć. Rozwiązał problem, nakładając plamkę lakieru do paznokci. Po kilku minutach na pełnej jasności przyciemnia się jak mówi opis, ale bardzo krótki czas. Poza tym bardzo długi czas pracy i bardzo jasny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    ( - ) Niski napęd regulacyjny dla funkcji urządzenia stwarza trudności w użytkowaniu, w zależności od średnicy palca użytkownika. ( Działa bardzo dobrze na Power Bank i Latarnię. Posiada matową osłonę, która w połączeniu z dyszą latarki, oświetlenie otoczenia, dobrze sprawna, a także, może być używana jako flaga SOS.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 577
    • Ft7 630
    • Ft3 169
    • Ft7 630
    • Ft10 179
    • Ft12 661
    • Ft10 274
    • Ft4 577
    • Ft4 580
    • Ft7 050
    • Ft7 324
    • Ft5 187
    • Ft8 546
    • Ft18 315
    • Ft21 368
    • Ft9 767
    • Ft7 401
    • Ft4 665