Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(383)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(383)
    • 5 Star(344)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2021

    Luty 23.2021.; 22:03 : Złożenie zamówienia (BG) Luty 23.2021.; 22:15 : Wysterylizowany i wysyłkowy Marzec.03, 2021. : Udany odbiór Marzec.05,202.; 12:00: Przybył & Otrzymał paczkę (SG701) w moim domu. Przez dostawę Ninja Express. Paczka widziana na moim zdjęciu .. Ale... jeszcze nie próbowałem nim latać, chciałbym, żeby dobrze latał. Dzięki BG. #Jasmine i Brat na Youtubie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Paczka dotarła w porządku. Trochę posiniaczony, ale ok. Dron działa świetnie i jest bardzo transportowy. Aparat jest w porządku. Wideo jest tym, co to jest za tą cenę. Przypomina mi to „Każdyine E58", ale lepiej, bo ma optyczne soczewki przepływowe na dole, by utrzymać go w stabilnym pomieszczeniu, ale może być za mały. Jeśli za dużo wiatru dron może odlecieć. Możesz polecieć na zewnątrz tylko w słoneczny i spokojny dzień. W porządku, mini dron dla pieniędzy. Polecam to.

    Komentarze (16)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Próbowałem 10 metrów wysokości połączenia jest trochę zepsute, ale problem kamery to 4k, co jest całkiem dobre dla Vidio. Dron jest stabilny, ale powinien być skalibrowany. Problem z dostawą trwa nieco dłużej niż dwa tygodnie i to jest sprawiedliwe, ponieważ zamówiłem system COD i w przypadku tego produktu należy dodać do minimum dwóch lub trzech baterii, gdy jedna bateria zaczyna się kończyć, więc jest kolejna wymiana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    To jest drugi, który kupuję, ponieważ ten dron jest doskonały dla początkujących i dla dzieci! Jeśli jest trochę słaby w obliczu wiatru, jest bardzo odporny! Bardzo dobra jakość, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Dobre rzeczy dotarły do najlepszej nocy, ale rozczarowały, bo mówili, że jest tam torba, ale nic, ale jest w porządku. Już dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Kochanie, Ze względu na pierwszy zakup, jestem bardzo zadowolony, dziękuję za dobry produkt, pomimo ochraniacza śmigła nie podąża, jak powinno się zdarzyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Mój rozkaz był taki z podwójnymi kamerami, ale pojawił się dowcip tylko w kamerze. To nie to, co zamówiłem

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Produkt w idealnym stanie! Nie jest tak łatwo latać bardzo niestabilną i kruchą. Ale to wynagrodzi koszty.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Ładnie polecam obszary.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Jest dobry, ale mały. Mam problem z baterią. Nie ładuje się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 679
    • Ft16 990
    • Ft10 505
    • Ft18 226
    • Ft39 236
    • Ft21 934
    • Ft5 867
    • Ft23 479
    • Ft21 316
    • Ft55 303
    • Ft6 037
    • Ft110 921
    • Ft8 339
    • Ft5 249
    • Ft15 446
    • Ft27 186
    • Ft3 396
    • Ft22 478