Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2022

    Doskonały Drone, łatwy w użyciu, bateria trwa około 22 minut przy normalnym użyciu (zalecam zamówić z 3 bateriami). Czujnik kolizji nie jest praktyczny w użyciu w obszarach wewnątrz miasta, ponieważ wykrywa każdy obiekt w promieniu 20mts. A Drona nie chce iść do przodu. Wideo jest nagrywane na karcie MicroSD w FHD, a zdjęcia na 12Mpx. Antena przynosi kabel połączeniowy, ale nawet w mieście transmisja wideo na smartfon po 100 mt zaczyna spadać. UWAGA: Najlepsza aplikacja: XIL PRO (Ma znacznie więcej funkcji niż ta sugerowana w instrukcji)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Bardzo dobrze przybył w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    excelente Drone ainda não testei chegou tudo em ordem e fui tachado demoro muito pra ser entregue.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Nie, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Product have been delivered very quickly. Description in 100 % is agree with order

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Dron ma coś dla oka i robi to całkiem dobrze. Dobrze się trzyma nawet przy silnym wietrze. Niestety, wskaźnik baterii jest ostatnim. Na zdalnym sterowaniu SG908 widać tylko pasek z drona i nie można go kontrolować. Ale leci z powrotem na miejsce startu. Jeśli odłączasz baterię i zrobisz test ładowania, pokazuje 3 z 4 żarówek, więc uważasz, że bateria jest nadal pełna. Testowałem to na wszystkich trzech i zawsze to samo. Również ujemny jest czas ładowania do 5 godzin z baterii z ładowarką 5,2 mAh. Drone i zdalne sterowanie 4.5 Bateria z drona niestety tylko 1,5 gwiazd.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Początkowo moje zamówienie było Out Of Stock, co opóźniło szybką dostawę. Ale to nie był dla mnie problem, 🙂 Dron został dostarczony w całości zgodnie z rozkazem - na całej powierzchni 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    This is a great first drone and is very easy to fly. Camera images & video are also great for the price. Highly recommended do not hesitate if your looking at this drone as you can't go wrong.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Dron jest fantastyczny. Wszystko jest w porządku, ale instrukcja obsługi. Pierwszy jest minimalny, zbyt dużo poniżej minimalnego zrozumienia. Po drugie został zaktualizowany pilot (różne przyciski i wyświetlacz) i instrukcja obsługi jest odwoływana do starego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    Lieferzeit sehr sehr lange. Es gibt nur vereinzelt Informationen wo das Paket sich befindet. kein Tracking….

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$439.00
    • US$145.99
    • US$269.99
    • US$159.99
    • US$309.00
    • US$109.19
    • US$919.00
    • US$162.99
    • US$38.99
    • US$138.91
    • US$399.99
    • US$48.99
    • US$34.99
    • US$515.99
    • US$149.99
    • US$49.99
    • US$149.99
    • US$176.67