Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(100)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(100)
    • 5 Star(89)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/05/2021

    Dron super, lot kontrolny w terenie pokazał 1650 metrów z wideo bez zakłóceń!!! Byłem zszokowany tymi liczbami. Na końcu tej trasy kontrola została utracona, a film był nadal transmitowany, choć w trybie jakości SD. Zdjęcia są doskonałe, a wideo średniej jakości, ale lepsze niż drony za 13 tysięcy. Polecam ten quadric!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Dron bardzo piękny i wytrzymały, gimbal wydaje się bardzo wydajny, jeszcze z nim nie latał, ale jestem pod wrażeniem jakości materiałów, gratulacje ZLL i Banggood!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Zgodnie z oczekiwaniami przybył 2 dni wcześniej. Opakowanie było idealne i wszystko nienaruszone w środku. Ogromny, wielki, wielki... Polecam...Dzięki Banggood!!!...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    falta nota fiscal, o drone esta com as hélice desbalanceadas e o drone não quer subir, levanta a traseira e vira de cabeça para baixo. Falta numero serial do drone e radio controle por isso não posso cadastra nos orgão competentes brasileiro Anatel, Decea, Sarpa e não posso fazer seguro, estou desemprega a dois anos, comprei para poder trabalhar ver o que podem fazer por mim e minha família que depende do meu trabalho em obra,muito obrigado. Benigno BG141240563

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Wielki przyjazd służb w ciągu 7 dni roboczych

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    comprei com duas baterias , chegou -+ em 20 dias e não fui taxado , pretendo comprar mais uns três para alguns familiares que também gostaram muito do drone

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Witaj w domu, mała 🤗

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Przyszedł z 35 dni z rzędu, ale to przez pandemię. Niektóre regiony Brazylii były z Lockdonw, ale mi się podobało..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Jeszcze go nie przetestowałem, ale zostało wysłane zgodnie z ogłoszeniem. Wydaje mi się, że jest dobrej jakości. Mój pierwszy dron! Mój pierwszy dron!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$41.99
    • US$159.00
    • US$349.00
    • US$225.99
    • US$514.80
    • US$58.99
    • US$71.94
    • US$39.99
    • US$309.00