Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2021

    Przesyłka odbyła się bardzo szybko, opakowanie było proste i dobre. Bardzo mały, łatwy do zrozumienia dron wejściowy. Realny czas lotu włącznie Nagranie było ze mną około 7-9min. (bateria lotu ma według mojego modelu tylko 7,4V i 1000 do 1200mAh). Nadal dobrze latać w lekkim wietrze. Robi zdjęcia 4K i około 2K wideo. Ze mną w płynnym nagraniu są palanty na zdjęciu. Połączenie wideo z telefonem komórkowym (Samsung Galaxy S8) jest czasami trudne. Kto szuka małego bardzo przydatnego drona, ale nie spodziewane kino, może bić cicho, o ile nie oczekuje się bezszczotnych silników i dojrzałej technologii. Obrót własnej osi sprawia, że dron jest zbyt szybki/szalony jak na mój gust, więc gimbal nie jest wystarczająco szybki z równowagą. Dlatego przechodzę na Fimi X8 SE 2020 i mam nadzieję, że za 3 razy więcej niż cena otrzymam 3 razy wydajność.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo dobrze być moim pierwszym dronem bardzo łatwy w lataniu zdobyłem go z 4 baterii i przybywam super szybko jak 11 dni roboczych tylko w wideo ma mały Lag, ale warto

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Recibí en 14 días después de la Compra a Méxix WOW en buenas condiciones, solo mnie arrepiento no Comprar otra pila y un bolso para cargar el dron. Dron dostałem 14 dni po zakupie. To miłe dzięki za to, że żałowałem, że nie kupiłem kolejnej baterii.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Dron to zajęło dwadzieścia dni aby dotrzeć do Włoch, Lombardia, żadnych ceł, próbowałem przez kilka minut wygląda na to, że działa idealnie, niestety będę w stanie zrobić test później, jednak polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Jestem bardzo zadowolony z zakupu ZLL SG907 Pro Drone od Banggood. Pakiet jest dostarczany w dobrym stanie i nieuszkodzony przez GLS i był łatwy do wykonania za pomocą aplikacji do śledzenia paczek. Niespodzianka!!! Dostawa przyszła wcześniej niż przewidywana data dostawy! Niestety, podręcznik jest w małym formacie, co sprawia, że litery są bardzo małe i trudne do odczytania. PORADNIK: Rozwiązaniem jest możliwość pobrania podręczników w formacie A4 za pośrednictwem strony internetowej, jeśli jest to konieczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Otrzymałem dziś Drona, jeszcze nie próbowałem, ale naprawdę mi się podoba. Jest mi smutno, bo jest porysowany z dwóch stron, jak widać na zdjęciach, wygląda jakby był już używany i odnowiony. Czuję, że na to nie zasłużyłam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Mam drona z 137,04 euro, dobrze zapłacone

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Dron rozmontował śmigło podczas drugiego spadającego lotu łamie kilka części

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Towar dotarł szybko, wszystko działa 😁👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Tolle Leistung,,toller Preis. Grandios!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 091
    • Ft7 208
    • Ft8 846
    • Ft22 711
    • Ft17 368
    • Ft117 667
    • Ft5 012
    • Ft11 468
    • Ft54 406
    • Ft8 325