Opinie klientów

4.72 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2021

    Dron przybył do Grecji w 14 dni roboczych z eu priorytetem i myślę, że przyszedł szybko.Teraz dron jest jak oczekiwano nie najlepszej jakości kosztuje tylko 150 euro. Jeszcze nie testowałem. Mam nadzieję, że będzie warto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Dron wygląda dobrze, pokrywka Gimbala właśnie przybyła z tym, o co prosiłem, było trochę opóźnione, ale cóż, bardzo mi się podoba, mam nadzieję przetestować go na lotach i że działa dobrze. Nadal ufam Banggood dużo i jego produkty polecam w 100% dzięki obsłudze klienta i jego zespołu logistycznego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Zamawiam tego drona z podwójną anteną i leci z jedną anteną, dlaczego zapłaciłem za to więcej pieniędzy??

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Tutto ok Perfetto funziona benissimo e una bomba lo provato anche di notte va BENISSIMO lo consiglio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Very fun to fly, camera is really good too. Nice range when you have a clear shot. Highly recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Produkt jest wadliwy, NIE DZIAŁA! Jeden z silników nie jest aktywowany, silniki działają ponownie lub inny. Czy jest jak to wymienić?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    16 czerwca otrzymałem pierwszy dron (ZLL SG907 Pro), 2 tygodnie wcześniej niż zakładano i w doskonałym stanie. Podczas lotów badawczych kalibracja żyroskopu i kalibracji na poziomie gimbalu wykazała odchylenia. BangGood z pewnością dała rekompensatę finansową. Potem zdecydowałem się kupić ZLL SG907 Max. Przetestowałem to. Lata dobrze na otwartych polach bez przeszkód i z małym wiatrem. Przy sile wiatru 2-3, dron ma większe problemy z utrzymaniem kursu i unoszeniem się w stałym miejscu. W przeciwieństwie do opisanych specyfikacji, obrazy wideo nie są nagrywane w formacie Ultra 4K, lecz w HD 180p. Pamiętajcie o tym, jeśli chcecie kupić tego drona specjalnie do nagrywania wideo. Jednakże... Nie pokonasz tego za niską cenę. Jest to świetny dron dla początkujących, aby zdobyć doświadczenie w kontroli tego samolotu bezzałogowego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    το ντροουν ηρθε σε καλη κατασταση,αν και αργησε πολυ να ξεκινησει.Θα πρεπει το Banggood να γραφει στο προιον που πωλειται οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα,ωστε να μην χανετε χρονος μεχρι να το καταλαβει ο πελατης.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Le MJX B20 est un très bon drone. Facile d'utilisation avec une très grande qualité de fabrication. Rien à dire sur le produit...par contre service client décevant quand il s'agit de remboursement visiblement...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Schöne Spaßdrohne. Macht für den Preis gute Aufnahmen. Habe ein 32GB Karte drinn und die funktioniert.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 926
    • Ft55 418
    • Ft17 547
    • Ft7 694
    • Ft60 960
    • Ft46 181
    • Ft49 260
    • Ft5 755
    • Ft3 384
    • Ft38 268