Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2021

    Dron przybył do Grecji w 14 dni roboczych z eu priorytetem i myślę, że przyszedł szybko.Teraz dron jest jak oczekiwano nie najlepszej jakości kosztuje tylko 150 euro. Jeszcze nie testowałem. Mam nadzieję, że będzie warto

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Dron wygląda dobrze, pokrywka Gimbala właśnie przybyła z tym, o co prosiłem, było trochę opóźnione, ale cóż, bardzo mi się podoba, mam nadzieję przetestować go na lotach i że działa dobrze. Nadal ufam Banggood dużo i jego produkty polecam w 100% dzięki obsłudze klienta i jego zespołu logistycznego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Zamawiam tego drona z podwójną anteną i leci z jedną anteną, dlaczego zapłaciłem za to więcej pieniędzy??

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Tutto ok Perfetto funziona benissimo e una bomba lo provato anche di notte va BENISSIMO lo consiglio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Dron przybył w ciągu tygodnia.... Ale to nie jest dobre i nie mogę zrozumieć nic dla zwrotu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Doskonale, wszystko idealnie. Zadowolona 🤝

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Very fun to fly, camera is really good too. Nice range when you have a clear shot. Highly recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Produkt jest wadliwy, NIE DZIAŁA! Jeden z silników nie jest aktywowany, silniki działają ponownie lub inny. Czy jest jak to wymienić?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    7 nap alatt megérkezett.Minden rendben van.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Świetny dron w tej cenie. Dobrze się sfilmować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 726
    • Ft5 988
    • Ft4 726
    • Ft5 357
    • Ft20 807
    • Ft110 042
    • Ft31 527
    • Ft9 771
    • Ft8 510
    • Ft41 147