Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(581)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(581)
    • 5 Star(534)
    • 4 Star(45)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2021

    Remote controller working only forward backwards and right rudder. Left rudder totally unresponsive. After multiple compass calibration and gyro calibration attempts. The drone keeps doing serious toilet bowl effect, I have done research on this particular drone and majority of users gave it a thumbs up. But I got the bottom of the lot. Brand new drone and can not use it. Nobody in south africa available to do repairs on this kind of drone, no I am the mercy of BANGGOOD TO RESOLVE THIS ISSUE. And I ordered a sg906 pro but it came in a sg906 pro 2 packaging and with the sg906 pro 2 manuals. Don't know what to say......

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Za te pieniądze dron jest idealny. Oczywiście istnieją pewne wady, takie jak krok po kroku ruch kamery i brak stabilizacji trójosiowej i nie bardzo duży zakres FPV, ale poza tym bardzo stabilny jest łatwo sterowany i stojąc w powietrzu przez 20 minut jednej baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Dron był naładowany. I zajęło to 27 dni... To nie jest dron zbytoopp, ale. Możesz żartować. Ale bateria potrzebuje dużo czasu, by uzyskać pełne naładowanie. Ale jest naprawdę dobry. Obiecaj, co powiesz. Banggood..walew

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Całkiem dobre jak na cenę, ale spodziewałem się trochę więcej zasięgu i pilot jest zbudowany z taniego plastiku, ale dron jest dość solidny i ma stabilną muchę, a do tego aplikacja jest doskonała. (Zdjęcia są zrzutem ekranu z filmu) Dobra umowa, moim następnym celem jest znalezienie rozwiązania, aby ulepszyć zakres.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Bardzo miły, lubi tylko rozczarował mnie jedną rzeczą, nie jest amfiteatr nie może nurkować :( ale do latania i robienia dobrych zdjęć on jest top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Przybył pra z zwykle 15 dni, zwykły pakiet był trochę'uszkodzony.La pudełko z połamanym kartonem, ale na szczęście torba transportowa zabezpieczyła zawartość. A co z tym dronem? Wszystko zostało już powiedziane, jest to dobry obiekt, z dobrą wydajnością lotu i w dziale wideo_photo. Dobrze zbudowany, wygląda na solidny i sprawny. Spodziewałem się więcej po pracy na baterii, nawet gimbal nie jest najlepszy. Torba transportowa jest wygodna i ochronna, ale, niestety, trzeba, za każdym razem usunąć, a następnie umieścić z powrotem dźwignie sterowania zdalnego sterowania, w przeciwnym razie nie zamknie się.... Kolejną naprawdę okropną rzeczą są dwie całkowicie sztuczne anteny umieszczone na strzemionach blokujących telefon... Co oni robią? Doskonała rzecz wielojęzyczne podręczniki, również w języku włoskim poprawne.ma są napisane z tak małych znaków, że jeśli nie masz dobrych okularów, są initili Jest wart swojej ceny, ale jeśli kupisz go w ofercie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Zajęło to około półtora miesiąca problem był taki, że status śledzenia nigdy nie został zaktualizowany, dopóki nie zgłosisz roszczenia, stamtąd bardzo dobrze produkt, który ma wątpliwości, aby kupić to przez PayPal zapewnia produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Przybywam w przewidywanym czasie, nawet jeśli kupię trochę drogi, i wtedy wyszedł pro 2, ale dobry jest dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Mój produkt przybył z bardzo dobrym czasem dostawy i w idealnym stanie, czysty i kompletny ze wszystkich jego części, jak widzieliśmy zapowiedzi, spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Dzięki Banggood! I wszystkim ludziom wielkiej międzynarodowej infrastruktury, które umożliwiają kupowanie z innych części świata gratulacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Naprawdę podobał mi się produkt, szkoda, że zajęło mi to dużo czasu, zanim chciałbym kupić inne rzeczy, a do tego pomyśl o opóźnieniu, to stres.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 294
    • Ft5 686
    • Ft48 676
    • Ft28 444
    • Ft9 795
    • Ft53 418
    • Ft36 349
    • Ft48 989
    • Ft63 213
    • Ft26 231
    • Ft40 774
    • Ft95 412
    • Ft9 479
    • Ft8 531
    • Ft252 861
    • Ft61 000
    • Ft110 312
    • Ft4 703