Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2021

    Witam chciałbym podziękować Banggood, wszystkie produkty, które kupiłem przybyły w bardzo szybkim czasie rekordu. Dron dotarł w jednym kawałku bez oceny. Przetestowałem go z baterią i kontrolą i było w porządku. To działało normalnie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Kamera była bez pudełka, a produkt miał zepsuty Elize, a kamera była nieaktywna, bo ma na sobie kable i nie jest z osłoną kamery.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Przybył za 14 dni. Ekspaktowe opakowanie, bardzo kruche, bez ochrony. Na szczęście wszystko wydaje się w porządku. Przybywa bez baterii i zdalnego sterowania. Poczekam na baterię, żeby spróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Dostarczony produkt to zła wersja SG906 PRO, a nie wersja SG906 PRO 2, która posiada 3 osie Gimbal. Do tego był bez pilota, baterii, karty pamięci i śrub. To znaczy, ciało drona przyszło tylko, co czyni go bezużytecznym. Wniosek o zastąpienie produktu wersją SG 906 PRO 2.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Był bardzo źle zapakowany, ale na szczęście nie był uszkodzony. Próbowałem raz i działa.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    I Resive what i pay for

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Doskonały produkt w super cenie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Otrzymałem dziś paczkę, ale kamera nie działa, bo była w szoku podczas transportu. Proszę o wymianę drona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Przybyłem przed oczekiwanym czasem, w idealnym stanie, mimo że jestem w torbie wszystko jest nietknięte. Dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dron jest bez komendy, a poza tym nie ma baterii, nie działa. Nie działa. Muszę go zwrócić

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$75.99
    • US$8.99
    • US$23.99
    • US$1.99
    • US$12.99
    • US$11.99
    • US$2.99
    • US$7.99
    • US$1.99
    • US$1,379.99