Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(546)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(546)
    • 5 Star(514)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/10/2020

    Doskonały produkt dla początkujących, całkiem stabilny. Bateria działa około 20 minut w warunkach niskiego wiatru. Na terenie miasta maksymalna odległość to 600 m. Łatwo to kontrolować, dla mniej doświadczonych ludzi nawet nie myśli testować latających wewnątrz. Jakość filmu i zdjęć jest dobra, nie można porównywać z DJI, HUBSAN ZINO lub FIMI X8 SE, to już są kategorii profesjonalne. Jeśli chodzi o podwózkę, zajęło mi to około 30 dni, byłem opodatkowany i nadal wart swojej ceny.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Jestem bardzo zadowolony z każdego. Dostawa z Chin do Niemiec była 15 dni paczka była owinięta tylko folią, ale nie miała żadnych uszkodzeń. Jakość zdjęć i nagrań wideo jest naprawdę świetna, a także przetwarzanie drona nie może być ujawnione. Myślę, że wydajność cenowa jest bardzo dobra. I bardzo ważne jest powiedzieć, że nie musiałem płacić żadnych opłat celnych. Na pewno zamówię jeszcze raz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Perfekcyjne drony bardzo stabilne i łatwe w lataniu, a co do dostawy po prostu bardzo szybkie gratulacje dla personelu Banggood, jak produkt dotarł przed terminem, w 24 dni roboczych został zakup w dniu 16 grudnia, Bardzo dobrze zapakowany produkt Gratulacje i jeszcze jeden nie był opodatkowany, co jest doskonałym prezentem 🎁🎁

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Produkt aż do przyjazdu szybko, ale przed wydaniem notatki poszłam przetestować produkt. Pierwsza uwaga: pudełko nie było z opakowaniem Banggood, które wiele przegapiłem. Po drugie, ślady użytkowania na dronie, zadrapania na jednym z silników. Po trzecie: dron nie komunikuje się z telefonem komórkowym i nie nagrywa, prawdopodobnie będę musiał się przełączyć (tam boi się nie wrócić) Nawiążę kontakt i zobaczę co się może dziać. Po czwarte: czas baterii wynosi tylko 15 minut, a nie 25 opisane w ogłoszeniu. Po piąte, rachunek nie przyszedł, a dron nie ma numeru seryjnego. Jeśli jest jakaś zmiana lub rozdzielczość, zmienię swój opis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Fantastyczny dron GPS z 3-osiowym stabilizatorem gimbal. Sam model jest modyfikacją swoich poprzedników, Bestia i Bestia pro, co już dało doskonały wynik. I ten model, podobnie jak jego poprzednicy, daje wyjątkowy rezultat. Poprawa baterii i autonomia, zakres komendy i wifi są również większe, a kamera wyposażona w gimbal 3-osiowy i nowy czujnik Sony, który poprawia obraz i jego stabilność. Duży, piękny, dobrze wykończony dron o wysokiej wydajności, a także obraz całkowitej jakości i jasności sprawiają, że model ten jest jednym z najlepszych opcji obecnie na rynku i może konkurować z modelami o znacznie wyższych cenach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Jestem bardzo zdumiony dobrą jakością drona, a po około 3 tygodniach już tam jest. Nie potrzebowałem też ani cala, by zapłacić. Charakterystyka lotu drona jest bardzo dobra. Wspinanie się na wysokość 12 metrów nie ma problemu, nie mogę jeszcze nic powiedzieć o odległości. Był tylko na 200 metrach i nadal był przekaz obrazu. Jak na razie bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Dobry początkujący dron z GPS. Jakość obrazu i średnia, mam problem z dotarciem dalej, zakłócenia Wi-Fi, a kontrola też utrata sygnału... Ale jest stosunkowo dobry. Ma dobrą stabilność, ale wydaje dużo hałasu w twoich śmigłach. Warte swojej wartości.. Niestety, obciążono mnie podatkiem od wszystkich moich zakupów w Banggood...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Bardzo dobry dron, przybył w ciągu 30 dni na poboczu Porto Alegre RS. Nagrywa bardzo dobrze, całkowicie stabilny. Bateria działa około 20 minut. Radzę używać aplikacji GPS drona i FPV GO, które są lżejsze, ponieważ Hfun jest pełen błędów i zamków. Zatwierdzam mojego drona. 51997951989, co jeśli jesteś zainteresowany tym dronem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Bardzo szybka dostawa, 17 dni do Austrii. Chociaż pudełko było zawinięte tylko w folię, jest nieuszkodzone! Po pierwszym krótkim locie testowym jestem pozytywnie zaskoczony charakterystyką lotu! Sam dron jest dobry i czysty! Torba jest świetna i dostawa zakończona! I cale też nie musiałem płacić, ✌ ️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Doskonały dron był nawet tego wart, przybył w 18 dni i nie był opodatkowany bardzo się cieszę, że Banggood warto zainwestować osobiste można kupić za torebkę i dwie baterie wartości opłacane do drona nawet dla kogoś takiego jak ja, który zaczyna.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft42,881
    • Ft34,860
    • Ft43,097
    • Ft117,235
    • Ft36,714
    • Ft147,782
    • Ft36,711
    • Ft64,786
    • Ft133,278
    • Ft63,830
    • Ft40,722
    • Ft138,832
    • Ft113,844
    • Ft74,477
    • Ft17,274
    • Ft37,945
    • Ft24,679
    • Ft77,127