Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/08/2022

    Wszystko poszło jak zwykle przez Kazachów, przyszedł zamiast poczty w postomat pięć, otrzymywać h.z.kak.n SMS no gówno, aż na ich stronie, 5post nie zarejestrować. Skrzynka Cortona wyszła z dupy, helikopter żyje! Wszystko zamówione w zestawie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2022

    Ssanie nie jest tego warte!!! prosto z pudełka i jest problem z wifi i teraz utknąłem z nim

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    Excellent Banggood support. Fast delivery. Fantastic drone, great image, long distance control, pictures en video transmission. So far I'm excited 😊 🤗

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Myślę, że najlepszy do tego jest Frice. Kupiłem już drugi, dla mojego przyjaciela..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2022

    Przesyłka była stosunkowo szybka. Dobre usługi z Banggood. Dron jest bardzo miły- przewyższa prawie wszystko w cenie. Wydaje się dobrze zbudowany i jest stabilnym lotnikiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Produkt zgodny z opisem. Wydajność drona w cenie. Szybka dostawa przez GLS. Nieskazitelne opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Drone conforme à la description. Livraison en 15 jours. Tout est OK. Merci Banggood. Je recommande. Très satisfait. Gilles

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Przybył na czas bez żadnych niespodzianek! Pierwszy test wypadł dobrze. Dron wciąż w fazie oceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Fantastyczny dron, bo jest nie do uwierzenia. Kamery są bardzo dobre!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Wadliwa bateria

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$120.11
    • US$189.99
    • US$132.99
    • US$109.99
    • US$99.99
    • US$177.99
    • US$584.00
    • US$259.99
    • US$149.99
    • US$479.00
    • US$429.00
    • US$235.99
    • US$428.00
    • US$206.99
    • US$429.00
    • US$79.99
    • US$529.00
    • US$19.99