Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2021

    Niestety, podczas transportu uchwyt kamery wypadł z miejsca Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Będę miał czas, żeby spróbować tylko w weekendy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    Excellent rapport qualité prix, livraison rapide, produit conforme, notice en français qu'il faut faire agrandir, nouveau logiciel pour le vol beaucoup plus agréable que l'ancienne version, livré sans carte sd, j'ai hâte de tester cette nouvelle évolution avec l'option évitateur d'obstacles, caméra grande qualité testé en intérieur, je recommande ce produit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Super otrzymał 4 dni wcześniej opakowanie kartonowe lekko uszkodzone i ukryta kamera usunięta w dwie godziny po zamówieniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Świetny dron, lataj jak DJI, ale za 1/4 ceny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Logistyka 5 gwiazdek. Otrzymane w mniej niż 2 tygodnie w idealnym stanie. Jeszcze nie spróbowałem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Very impressive! Flight characteristic is like DJI! for camera quality i shared it in my video here https://www.youtube.com/watch?v=DZCs_DcUvM8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Drohne ohne Beschädigung früher als erwartet angekommen. Gesamteindruck sehr gut! Review folgt bei gutem Wetter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Bardzo się cieszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Opakowanie ok bardzo rozsądne dostawa 👍 wszystko wydaje się w porządku. Muszę jeszcze latać nim i spróbować wszystkich funkcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Wygląda świetnie, jutro spróbuję na lot próbny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$139.00
    • US$13.99
    • US$29.99
    • US$439.00
    • US$16.99
    • US$149.99
    • US$24.99
    • US$79.99
    • US$515.99