Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(308)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(308)
    • 5 Star(284)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/06/2021

    Είναι ακριβώς όπως στη περιγραφή της παραγγελίας.Η παραγγελία μου παραδόθηκε σωστή,δεν έλειπε κάτι και η συσκευασία ήταν σε άριστη κατάσταση.Το παρέλαβα μετά από 14 ημέρες.Τρομερος χρόνος.Μπραβο Banggood!!!Oταν το βάλω σε λειτουργία θα ενημερώσω.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Bardzo fajny produkt za tak dużo pieniędzy!!! Mogę tylko polecić! Jest stabilnym lotnikiem. Jest bardzo opanowany. Kamera potrzebuje światła słonecznego h zrobić naprawdę ładne zdjęcie, ale dopuszczalne.(Słońce potrzebuje filtra do wschodu słońca). Potrzebujesz silnego telefonu z Wi-Fi 5G. Aplikacja sterująca XIL MAX działała dla mnie najlepiej. Pełna bateria trwa około 15 minut, jeśli nagrywasz, robisz zdjęcia i latasz. Jeśli unosisz się w jednym miejscu i obracasz się, możesz zrobić więcej. 6 godzin czasu ładowania z prawdziwą ładowarką fabryczną. Mam 4 zestawy baterii, z których jeden ładuję za pomocą 18 V szybko ładowarki w telefonie, więc będzie ładować w około 2,5-3 godzin. (jak długo to potrwa i czy będzie to nie wiem) Unikacz przeszkód jest raczej tylko czujnikiem przeszkód, nie obejście go tylko wykrywa, np. Drewno, ogrodzenie itp. Zatrzymaj się przed nim i czekać na instrukcje (to ładnie pływa w miejscu) Jeśli jest przeszkoda wszędzie wokół niego to nic nie robić (manewr w dół lub w górę, aż droga zostanie otwarta w jednym kierunku) Wymaga praktyki! (pol.). . Materiał dronów jest całkiem dobry, myślę, że jego śmigła są bardzo wrażliwe. Jeśli się zahaczą, wytną silniejsze źdźbła trawy, to wyląduję w dłoni. Ale dostępne są wszystkie rodzaje akcesoriów.Do tej pory musiałem zmienić tylko śrubę. Dotarła szybko i w nieskazitelnym opakowaniu z magazynu „CZ". Ma ładną torbę podręczną

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Nie, dziękuję. Przyszedł bez karty pamięci 32Giga. Czy ten przedmiot nie był uwzględniony w zakupie? Pozostałe przedmioty przyszły zgodnie z zamówieniem. Górna pokrywa drona była trochę zdeformowana i źle wyregulowana, ale nie sądzę, żeby to przeszkadzało w pracy drona. Nadal testuję drona. Bardzo ladny dron!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Witam, artykuł zamówiony w dniu 6/10/21 w CZ) otrzymany we Francji w dniu 12/10. Idealne opakowanie wszystko zgodne z opisem. SG 906 MAX (ang.) 3 Baterie 7.6V 3400 MHA, radar, zapasowe śmigła, Oś EIS 3 antypoślizgowa... Jestem bardzo zadowolony z dostawy... Baterie i pilot jest ładowany przez USB Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą Ksawery

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Wszystko pasuje do opisu, z wyjątkiem czasu pracy na baterii, która nie sięga nawet 15 minut (zamiast 26 minut, jak opisano w ogłoszeniu). Musiałem zapłacić kolejne 6,80€ kurierowi. Opakowanie nie było wystarczająco chronione.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Dron sg 906 max jest niezwykle dobrą maszyną. Za pieniądze, które mu dałem, oferuje bardzo dużo. To stało się za szybko w osiem dni. Banggood jest niezawodny i szybki w dostarczaniu paczek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Otrzymane w doskonałym stanie. Dobrze zapakowane i zero uszkodzeń kontenera. Otrzymał trzy bateryjne drony, dodatkowy zestaw śrub, świetne uczucie dla kontrolera, a także laserowe unikanie przeszkód, 90°, 7 instrukcji do konfiguracji, plus jedna dla systemu unikania przeszkód. Walizka idealna na drona, Kontroler, baterie. Kieszeń z zamkiem na dodatkowe rekwizyty, ect. Zewnętrzna kieszeń zapinana na zamek z przodu obudowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Doskonały zakup, choć trochę późno i nieznaczne niedogodności przybyły na opakowaniu, produkt był w doskonałym stanie! Nie, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Wszystko idealne od wysyłki do produktu, który testowałem tylko trzy loty, baterie, które myślę, że powinny kupować minuty powoli .. W trzecim locie 17 minut na baterii, mam nadzieję, że zwiększy to prędkość, jak opisano w cechach...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Jestem bardzo szczęśliwy, dostałem drona 4 dni przed terminem, wygląda naprawdę na szczyt jak w opisach. Nie mogę się doczekać. Ładuję baterie i idę. Dziękuję bardzo Banghood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.99
    • US$215.99
    • US$129.99
    • US$417.00
    • US$84.99
    • US$229.99
    • US$159.99
    • US$146.67
    • US$419.99
    • US$150.99
    • US$539.00
    • US$32.99
    • US$48.99
    • US$114.99
    • US$14.99
    • US$29.99
    • US$225.99
    • US$35.99