Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(239)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(239)
    • 5 Star(218)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2021

    Produkt przybył po 21 dniach, wyjęto opakowanie plastikowe, opakowanie jest lekko rozgniatane, torba i zawartość nienaruszona. Mam tylko wątpliwości, zamówiłem wersję z 3-osiowym gimbalem i stabilizacją EIS, na pudełku zamiast, w miejscu gdzie funkcje są oznaczone czarnym znaczkiem jest UHD, EVO, ale nie EIS, pomimo że funkcja jest na niej stemplowana, Co oznacza EVO? Podręcznik jest w „przybliżonym" włoskim i napisany zbyt małymi znakami. Próbowałem go włączyć i działa, nie mogłem zrobić testu lecącego, jak tylko będę miał czas, będę miał czas!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Είναι ακριβώς όπως στη περιγραφή της παραγγελίας.Η παραγγελία μου παραδόθηκε σωστή,δεν έλειπε κάτι και η συσκευασία ήταν σε άριστη κατάσταση.Το παρέλαβα μετά από 14 ημέρες.Τρομερος χρόνος.Μπραβο Banggood!!!Oταν το βάλω σε λειτουργία θα ενημερώσω.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Po przeczytaniu wielu twoich recenzji, obejrzeniu wielu filmów w sieci, i zrobieniu pierwszego kroku w kierunku prawdziwego drona, z lękiem na przechyleniu z powodu mieszanych recenzji, nie mniej, jestem zachwycony! Najpierw dane BG; zakupiła wersję Obstcle Unikance z workiem i jedną baterią, otrzymaną w dokładnie 15 dni. Pudełko było prawie bez skazy, zawartość jest w idealnym stanie. Wolałbym lepsze aktualizacje i szczegóły. To jest BG Shipping. Na drona, SG906 Max, tak, również oznaczony jako BAST 3. Na pierwszy rzut oka zaimponowała mi torba wykonana z trwałego, grubej ściany materiału typu Oxford, z solidną rączką i paskiem, wyhaftowana z logo ZLL i dopasowana do wewnątrz. Dron sam w sobie jest jak się nazywa, bestią. Silny i wytrzymały, z baterią 7,6v 3400mAh, slotem na karty micro SD i nowym panelem umieszczonym na szczycie systemu unikania laserów. Łatwo otworzyć panel i kliknąć w miejsce w pełni zautomatyzowany skaner laserowy. ** Kwestia negatywna: Usunięcie jednostki systemu unikania jest trochę trudne, i obawiam się, że jeśli nie wykonamy poprawnie, łatwo będzie wystrzelić laserową głowicę z jej podstawy. Dron lata szybko i gładko, prawie bez wysiłku biorąc pod uwagę jego ogólną wagę i wielkość. Masz teraz do wyboru kilka aplikacji, najpierw uruchomiłem aplikację „ZLL", a nie aplikację, do której kierował mnie kod QC. Przetestowałem „Kółko mnie", „Punkt trajektorii lotu" i inne różne funkcje, wszystkie z doskonałą odpowiedzią i dostarczeniem. Szczególnie zaskoczyło mnie, że celność „Powrót do domu" spadała w odległości zaledwie 1 metra od lądowiska za każdym razem. Mimo że wiem, że „Touch and Go" zużywają baterię drona znacznie szybciej, byłem w stanie wykonać 3 „T&G's" i nadal osiągałem 24 minuty. czasu lotu w warunkach półwietrznych. Filmik był jasny i jasny, z dwoma momentami płynnej galaretki w wideo podczas uruchamiania funkcji „RTH". Reakcja Gimbala była imponująca. * Więcej 2Przyjdź

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Nie, dziękuję. Przyszedł bez karty pamięci 32Giga. Czy ten przedmiot nie był uwzględniony w zakupie? Pozostałe przedmioty przyszły zgodnie z zamówieniem. Górna pokrywa drona była trochę zdeformowana i źle wyregulowana, ale nie sądzę, żeby to przeszkadzało w pracy drona. Nadal testuję drona. Bardzo ladny dron!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Otwieram i sprawdzam sprzęt pierwszy widok dobrze przygotowany. Zrobimy baterię na śrubę chek-ip i po przyzwyczajeniu się do komend,

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Witam, artykuł zamówiony w dniu 6/10/21 w CZ) otrzymany we Francji w dniu 12/10. Idealne opakowanie wszystko zgodne z opisem. SG 906 MAX (ang.) 3 Baterie 7.6V 3400 MHA, radar, zapasowe śmigła, Oś EIS 3 antypoślizgowa... Jestem bardzo zadowolony z dostawy... Baterie i pilot jest ładowany przez USB Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą Ksawery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Produkt zgodnie z ustawieniami sprzedaży, które sprzedawca poinformował w reklamie, dotarł w idealnym stanie, świetna obsługa klienta, przybył na długo zanim obiecali, teraz, kiedy zrobiłem wszystkie testy, po prostu potwierdziłem, że dokonałem właściwego wyboru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Jestem bardzo szczęśliwy, dostałem drona 4 dni przed terminem, wygląda naprawdę na szczyt jak w opisach. Nie mogę się doczekać. Ładuję baterie i idę. Dziękuję bardzo Banghood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Wszystko pasuje do opisu, z wyjątkiem czasu pracy na baterii, która nie sięga nawet 15 minut (zamiast 26 minut, jak opisano w ogłoszeniu). Musiałem zapłacić kolejne 6,80€ kurierowi. Opakowanie nie było wystarczająco chronione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Muszę powiedzieć, że zaskoczyło mnie to całe Banggood. Po raz pierwszy kupujący zamówił max quadcopter SG906. Wysyłka z Czech do Szwecji trwała niecały tydzień. Dobra komunikacja do końca i o cały tydzień szybciej niż oczekiwano. Otrzymujesz drona i za pieniądze naprawdę dużo. Ładna torba, ładny quad i dobry pilot z wyświetlaczem. Quad jest bardzo wytrzymały i radzi sobie z użytkownikami bardzo dobrze. Moje jedyne doświadczenie z quadkopterami jest użycie DJI Mavic Pro dla kilku krótkich spulli i muszę powiedzieć, że SG906 nie jest tak daleko, szczególnie w stosunku do ogromnej różnicy między nimi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 295
    • Ft109 206
    • Ft26 551
    • Ft4 312
    • Ft8 959
    • Ft23 000
    • Ft41 488
    • Ft26 551
    • Ft55 098
    • Ft15 266