Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/10/2021

    Przybył w ciągu 15 dni roboczych ładny dron drugi, że kupuję, ale to jest absolutnie pierwszy najbardziej poważny. Bardzo zadowolony z zakupu Big Banghood! 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Ten dron kupiłem w październiku 2020 i otrzymałem go do 10 stycznia 2021 roku. Nawet jeśli próbowałem anulować zamówienie, zawsze oferowali mi kilka punktów, żebym poczekał, aż poproszę o wysłanie kolejnego podobnego drona. Oferowane punkty nigdy nie zostały mi zaliczone. Banggood przegrał, Ponieważ odsprzedaję drony w moim kraju i czekając, kupuję kolejne 4 drony bardzo podobne do konkurencji. ZLRC SG108, jest jednak lepiej zbudowany, jest lepszy w swoich materiałach, niż 4 2020 L900, który kupuje od konkurencji Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Produkt dostarczany mniej niż dziesięć dni, oryginalne i nienaruszone opakowanie, dobry produkt w swojej konstrukcji, otrzymany z trzech baterii w przypadku zamówienia, niezawodny menedżer w przyszłości wykonam inne zamówienia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Świetny produkt! Stabilny szybko niezawodny!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Produkt przybył przed czasem w idealnym stanie =PUNC= dziękuję za sprzedaż i doskonałą obsługę. Polecam w 100%

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Fantastyczny dron mały, ale bardzo wyważony, szybki transport dobry banggood.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Bardzo dobry produkt w tej cenie. Tak jak sobie wyobrażałem. Świetny zakup. Unosi się dobrze i robi całkiem przyzwoite wideo i zdjęcia. 5 gwiazdek dla tego drona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Otrzymałem dwa zamówienia i były w porządku, ale jedno brakowało śmigła, ale miało dodatkowy przewód do ładowania. Miejmy nadzieję, że zobaczą tę wiadomość i wyślą dodatkowy zestaw śmigł. Nie wiem, gdzie mogę to zgłosić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    To jest jak „Każdyine ex5." przedmiot, który dostałem, ma 3 zadrapania na ciele.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Świetny produkt, dotarł przed terminem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 587
    • Ft181 575
    • Ft57 337
    • Ft49 058
    • Ft9 872
    • Ft38 861
    • Ft59 567
    • Ft73 820
    • Ft22 296
    • Ft25 481
    • Ft46 723
    • Ft29 432
    • Ft117 863
    • Ft32 968
    • Ft44 885
    • Ft82 507
    • Ft111 177
    • Ft18 024