Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(360)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(360)
    • 5 Star(343)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2021

    Wzmacniacz dostarczony za dwa tygodnie, cały i zdrowy. Wygląda na projektanta, musisz przekręcić górę i dół i samemu dostosować uchwyty. Brzmi świetnie. Wcześniej kupiłem podobny wzmacniacz, tylko dwukanałowy, bez Saby, więc wzmacniacz 2.1 brzmi lepiej. Wielkie dzięki, Bengood. Zakup jest zalecany.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    I am very satisfied with this Bluetooth amplifier. The product really meets and even surpasses my expectations with its good built quality. The sound is very good - nice and clear. I am not an audiophile, though. Bluetooth connects easily and stable, and it is very easy to set it to play. Great value for money. Highly recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tego wbudowanego wzmacniacza Bluetooth. Produkt jest niewiarygodny i bardzo dobrze spełnia moje oczekiwania. Jakość dźwięku jest bardzo dobra w tej gamie wzmacniaczy. Połączenie Bluetooth jest również bardzo miękkie, które łączy się automatycznie w ciągu pół sekundy po podłączeniu. Świetny stosunek jakości do ceny. Gorąco polecam ten produkt. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Niesamowity wzmacniacz, włóż go do bębna, który robi z boku, rurkę subwoofera z mojego samochodu we wczesnych latach 90-tych i 2 Telefunken L20 z 1975. Dźwięk jest po prostu niesamowity, ustawienia basu i troble działają w porządku, również podwyższenie daje duży zakres częstotliwości dla optymalnego dźwięku. Bluetooth połączenie łatwe i stabilne - mam go za 18$ w sprzedaży z kuponem - najlepsza oferta na banggood - gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Naprawdę dobry produkt. Wzmacnia bardzo dobrze, a dodatkowe wyjście dla subwoofera jest fantastyczne. Bardzo przydatna funkcja wyrównywacza, a także funkcja blouthout, która pozwala mu podłączyć głośniki do inteligentnych urządzeń, takich jak echo dot, aby odtwarzać muzykę w domu z Alexą. Osobiście zamontowałem go w sypialni, by wzmocnić wyjście audio małego projektora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Podłączyłem 24volts 10 amp smps. Działa dobrze, mały dźwięk dong podczas łączenia z Bluetooth. Żadnych hałasów ani brzęczących dźwięków. Całkowicie zadowolony z mojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    To mój drugi zakup w tym miesiącu, doskonała jakość dźwięku, czysty dźwięk, wypróbowany z 12 V 5 amp na moich 6„AIWA głośnikach 3way 10" To jest warte kupienia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Bardzo ładny produkt...Jest to wartość dla pieniędzy...Bardzo łatwo jest ustawić go do odtwarzania...Dźwięk jest niesamowity i możliwości są nieograniczone dla diy projektów...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Zaskoczony jakością, użyłem małych pudełek w moim kinie, które było zepsute i okazało się bardzo dobre. Użyłem uniwersalnego źródła o zakresie od 19 do 24v i do 4,5A. Najwyższa jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Estoy realmente impresionado con la potencia y calidad de este amplificador, super pequeño, del mismo tamaño que el mouse de mi pc. Conectado a un par de bocinas Daewoo de un home teather y su subwoofer y retumba todo en mi cuarto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 150
    • Ft5 956
    • Ft7 075
    • Ft7 611
    • Ft3 150
    • Ft1 085
    • Ft1 258
    • Ft2 204
    • Ft11 584
    • Ft2 835