Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2021

    Dostałem ten przedmiot za darmo, więc jestem trochę BIAS. To jest ładny mały przedmiot, ale przyjść w formie KIT. Więc jeśli nie chcesz złożyć produktu, to nie jest to dla Ciebie. Zawiera wszystko, czego potrzebujesz do zbudowania tego wzmacniacza. Proszę zobaczyć zdjęcie istnieje wiele, wiele części do złożenia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Najwyższej jakości krystalicznie czysty dźwięk!!! Niewiele mocy potrzebnej 12woltowej mocy z 1.5ampu to wszystko, czego potrzebujesz. Dzięki bangood!!! Masz 6 gwiazdek po mojej stronie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    W Indiach Bardzo szybka dostawa, zamówienie na 3 lipca 21 i dostał dzisiaj 26 lipca 21. Produkt jeszcze nie testowany, mam nadzieję, że stan bardzo dobry. Dobry sprzedawca. Kupię ponownie od tego sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Ten wzmacniacz zrobił naprawdę dobrą robotę, mogę tylko polecić. Jakość dźwięku jest całkiem dobra. Jestem tylko trochę przerażony chłodzeniem, jeśli naprawdę ma 200 W w sumie, nie będzie prawdopodobnie potrzebny dodatkowy wentylator z boku może.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    aun no lo pruebo ya que no estoy en la ciudad. al parecer esta completo solo falta probarlo a ver que tal suena. pero se ve de buena calidad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Tyle się wydarzyło, że jesienią meczetu Nuris 2 ze mną rozmawiał. Powodzenia i zawsze kup mnie na świecie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Dostawy są bardzo szybkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Zmień ładny produkt i bas masztowy i wyraźny dźwięk Rozróżnij się dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Awesome product!!! i did wait long but eventually it arrived. There was 1 2 gadgets missing though. But thanks bangood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Osiągnął i jestem zaskoczony jego niewielkim rozmiarem, ale z jego niesamowite wyniki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 391
    • Ft4 453
    • Ft4 727
    • Ft8 450
    • Ft4 774
    • Ft4 676
    • Ft6 999
    • Ft4 341
    • Ft8 272
    • Ft6 614
    • Ft16 172
    • Ft6 614
    • Ft3 657
    • Ft15 437
    • Ft4 774
    • Ft3 673
    • Ft8 272
    • Ft21 319