Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(144)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(144)
    • 5 Star(138)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2022

    Otrzymałem produkt tydzień wcześniej niż planowano (Dyyarbakir/Bismil). Paczka była w sam raz. Jest tylko jeden problem, i to jest jedna mała rzecz: na ekranie są dwie małe białe kropki. Nie zależy mi na nich. Mój proces zakupów był ogólnie dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Excelente. Feliz com a aquisição. Brevemente estarei montando minha fonte de bancada.👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Przybyliście z góry! Bardzo dobry produkt, bardzo dobry!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Otrzymałem już moją prośbę o przyjaciela, dziękuję, w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Produkt dotarł dobrze zapakowany i w idealnym stanie. Gratulacje, ludzie Banggood! Gratulujemy zespołowi Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    All OK! Good quality, good price, fast shipping!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Doskonały produkt. Nienaganny... Przybył bardzo chroniony, więc trudno byłoby go złamać w czasie podróży... Na razie pracuję. Już zbuduję z nią fontannę w weekend... Bardzo zgodne...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2020

    Jestem bardzo zadowolony. Źródła mogą być podłączone w seriach = symetryczne źródło (- GND ) lub 30V 30V = 60V. Świetnie nadaje się do opamp, preamp, wzmacniacz. Potrzebowałem tego 😊 - Źródła nie mogą być połączone równolegle. Tylko jedno źródło działa na raz, nie przepływa prąd nad drugim. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Dziękuję za szybką dostawę. Dostarczono Kayseri w 9 dni. Aras przyszedł z ładunkiem, łącznie z podatkami. Cena i jakość są doskonałe. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.74
    • US$6.99
    • US$5.74
    • US$10.38
    • US$4.19
    • US$6.89
    • US$8.07
    • US$33.99
    • US$8.04
    • US$8.99
    • US$6.99
    • US$5.99
    • US$4.99
    • US$89.99
    • US$5.99
    • US$3.99
    • US$39.99
    • US$58.64