Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/04/2021

    To jest tania mysz do gier. Na początku nie oczekiwałem wiele, ponieważ cena była tak niska, ale jestem całkowicie zadowolony. Ma rgb i kilka konfiguracji światła bez potrzeby dodatkowego oprogramowania. Mysz jest z plastiku. Jest włącznik/wyłącz. Istnieje również bezprzewodowy dongle USB i kabel USB do ładowania i podłączenia do pc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    The product arrived very quickly, in about six business days. Intact packaging, very simple, automatic installation on the pc. Soft click, not loud. I am very satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Mysz jest bardzo dobra. Opcja dla DPI jest najlepsza!! Bardzo dobrej jakości produkt! Poleciłem za tę cenę.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Wykonuje bardzo dobrze swoją funkcję, lekki, ładny rgb, tryb podwójny z kablem i odbiornikiem, programowalne tes, wszystko bardzo dobrze, ale materiał nie jest najlepszy, bardzo prosty tworzywa, kupiłem tańszą mysz i ma lepsze wykończenie zewnętrzne. Ogólnie dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Bardzo lekki Spektakularne Ładowalny Dobry czujnik - Mała podstawka w trybie - LED miga czasem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Produkt zgodny z opisem. Podstawowa funkcjonalność RGB ze względu na niską cenę. Jednak żywotność baterii jest znacznie lepsza niż niektóre drogie myszy (np. Razer). Przyzwoita myszka za pieniądze, wygląda ładnie, ale czasami, gdy trzymasz przyciski są tanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    👌👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Bardzo dobra obsługa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Szybka dostawa, dobrze zapakowane dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 013
    • Ft17 097
    • Ft16 486
    • Ft14 959
    • Ft19 234
    • Ft18 318
    • Ft27 479
    • Ft15 876
    • Ft24 120
    • Ft22 593