Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/06/2022

    Świetna mysz, dostarczona zgrabnie, bez uszkodzeń! Konieczne jest, aby naładować trochę, można z komputera USB! Przyciski są bardzo miękkie, ale działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Ta mysz jest dobrze zbudowana i jest wyposażony w przewód do ładowania. Czuje się solidnie w dłoni, a funkcja świetlna jest fajna. Teraz szukam podobnej klawiatury, aby dopasować jakość na pokaz tutaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Opakowanie było bardzo doskonałe, otrzymałem je po 14 dniach, dobry czas, a teraz jestem w fazie testowania urządzenia. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2020

    Lepiej, że myślałem. Muszę jeszcze sprawdzić trwałość, ale na razie jest tak dobrze. Brak dźwięku kliknięcia, bardzo miękkie i ergonomiczne. Fantastyczne oświetlenia, bez zewnętrznych baterii

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Witam dzisiaj mam mysz do laptopa, przyszedł dobrze i szybko... radzi sobie bardzo dobrze i jest płynny w ruchu.... led światło wygląda bardzo ładnie i delikatnie zmienia kolory... to coś większego q myszka q używała do tej pory, ale brakuje zwyczaju... Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Produkt otrzymany, ale w innym kolorze zamówiłem niebieski, jak to w szczegółach produktu... Poza tym ta mysz jest niesamowita i działa doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Produkt był w ładnym opakowaniu. Sama mysz posiada miękki materiał plastikowy i jest bardzo wygodna w użyciu. Klikoty myszy powodują niski hałas. Ogólnie wygląda i wydaje się droższe produkty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Bardzo Dobra mysz!Dziękuję ci bangbo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Nie e e s wirlees:(

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Llego el pedido dentro del plazo y en buen estado. El mouse es según lo esperado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$19.99
    • US$49.99
    • US$16.99
    • US$32.99
    • US$17.99
    • US$15.99
    • US$9.99
    • US$24.99
    • US$19.99
    • US$50.34
    • US$52.99
    • US$46.99
    • US$56.04
    • US$46.99
    • US$79.99
    • US$62.99
    • US$190.29