Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2022

    it takes 17 Days delivery To Morocco, The Pack Was Good , The Keyboard look so amazing and beautiful , i got every accessory with the keyboard so no worries about anything 👍 , thank you for the credibility, & Thank you banggood The service

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    o produto demorou em média 25 dias para chegar , pedi dia 8 de novembro e chegou dia 3 de dezembro . quanto ao produto chegou muito bem embalado. quanto a qualidade é top demais, é fantástico,eu recomendaria numa boa. Sou brasileiro moro em Minas gerais , e adorei o produto é de ótima qualidade vale a pena comprar .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Jest to, czego oczekiwałem i bardzo dobrze produkt będzie zobaczyć, jak to działa w czasie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Bardzo dobra klawiatura zajęła super mało 14 dni, aby dotrzeć do Kolumbii, Barranquilla

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Dotarłem w 17 dni pudełko było trochę ugniecione, ale to brazylijska poczta, tak mi się podoba, więc chcę wiedzieć, jak aktywować strzałki na klawiaturze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    To super dobre, wszystkie te działają idealnie i żegluga była super szybka, kocham 100% polecam

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    best keyboard ever with 60% and red switches , and its only for 32€ and thats good price for this very good keyboard

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    W porządku, żaden problem nie przyszedł trochę wcześniej niż się spodziewałem i czuję się dobrze w dotknięciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Dobra deska, przerzuca się w ciągu 1 tygodnia z Kanady do Francji Dobre uczucie, brzmi dobrze za cenę (tylko spacja brzmi okropnie w magazynie, ale można go łatwo naprawić klejem i papierem, aby zablokować wibracje) Kilka trybów rgb, Błyskawica jest piękna. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości na razie, trzeba zobaczyć, jak to trwa. (Dla Francuzów takich jak ja: można łatwo zamienić ustawienia qwerty na azerty z dołączonym narzędziem i będzie to naprawdę przydatne, nie ma problemu). Rekomenduję dla małych budżetów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    the keyboard came with a failures like, the arrows doesn't work and the "4" key just dont press, all the rest is good but thats failures kinda get me a little mad.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$49.99
    • US$61.99
    • US$55.99
    • US$61.99
    • US$65.99
    • US$69.99
    • US$75.99
    • US$54.99
    • US$23.99